Kalender Huskeliste
Kategorier

Underholdning og fællessang


Foredrag, musikalsk underholdning og fællessang med pianist og komponist Rasmus Skov Borring. Kom, lyt, lær og syng. Billetter bestilles hos Jette på jette@nrkarstoft.dk eller mobil 30519241.

Musikalsk underholdning og fællessang

Sangforedrag ved pianist Rasmus Skov Borring

Oplev glæden ved fællessang akkompagneret af rytmisk klaver i et udvalg af forskellige tiders tekster og kompositioner fra Højskolesangbogen - kombineret med fortællinger om sangene. Rasmus Skov Borring inviterer indenfor i sit arbejde med formidlingen af den danske sangskat, der indeholder både velkendt materiale og nye sange.

Rasmus Skov Borring er 35 år, pianist, komponist og foredragsholder. Han har udgivet CD'erne "Den danske sang 1 & 2" med instrumentale klaverfortolkninger af danske højskolesange, "PIANO" med sine egne instrumentale kompositioner, "Livets mærke" i et samarbejde med forfatter Jens Rosendal - og senest julealbummet "Merry PIANO Christmas" fra 2015.

Rasmus Skov Borring er optaget af at holde den danske sangskat levende og gøre den tilgængelig for nye generationer. Han har gennem de seneste år været komponist bag en række nye fællessange - bl.a. tonerne til "Gi' os lyset tilbage" - Efterskolernes landsstævnesang, som i 2015 landede på en tredjeplads på DR's Top 50 over danskernes foretrukne sange. Derudover arbejder han blandt andre sammen med den 50 år ældre forfatter Jens Rosendal med intentionen om at forene generationer i nye fællessange. Rasmus Skov Borring interesserer sig for kulturmødet og har med sit sangforedrag optrådt i mange sammenhænge i kultur- og foreningslivet.

Se mere på www.rasmusskovborring.dk


kultur og fritid nyt:

Engesvang Kirke fejrer 500 året for reformationen...

René Dif har med Danmarks største internationale...

Følgende er døbt i Alderslyst kirke søndag den...


SINDING Mandag den 23. oktober om aftenen får...


SERUP Det er tid for løvfaldsture, og en sådan...