Kalender Huskeliste
Kategorier

Lancering af Boomerang Poser på Biblioteket i Herning


Vær med til at gøre en forskel i Verden. Vi vil gerne mindske plastik - så vi syr muleposer som folk kan få gratis - så de ikke bruger plastik.

Sæt kryds i kalenderen og vær med til at lancere vores arbejde på Biblioteket i Herning.
Boomerang Poser Herning er et initiativ opstartet i Herning med inspiration fra Australien hvor frivillige syr muleposer som de giver til forskellige forretninger til at dele ud på Lån og Læg Tilbage basis. Vi har for meget plastik i Verden og også i Herning og vi ønsker at hjælpe folk med at fjerne plastik fra vores hverdag.Samarbejdet er mellem frivillige, Huset No7 og Biblioteket, hvor vi får lokaler på Huset No7 og giver muleposer ud på Biblioteket. Lanceringen af dette er d. 13. oktober.

Boomerang Poser Danmark kommer af konceptet fra Australien Boomerang Bags, der er skabt for at eliminere plastikposer fra jordens overflade. Konceptet arbejder med genbrug og stoffet til muleposerne fås gennem genbrugsforretninger, byttemarkeder eller private donationer.
Vi glæder os til at komme i gang og håber der er flere i Danmark som vil være med. Kontakt os endelig for tips, gode råd og kontakter.

Der er forskellige stop-plastik projekter i Danmark - blandt andet Sy for Thy og Boomerang Bags Bogø

Vi startede op i Herning pr. Maj 2017
Vi mødes på Huset No7, Nørregade 7, Herning Tirsdage 15-17 og onsdage kl 15-18... men d. 13. oktober handler det om vores lancering på Biblioteket i Herning.

På dagen hænger vores poser på Biblioteket og vi frivillige står og deler ud og fortæller om konceptet. Vi håber I vil være med. Vi glæder os til at blive officielle.


kultur og fritid nyt:

Engesvang Kirke fejrer 500 året for reformationen...

René Dif har med Danmarks største internationale...

Følgende er døbt i Alderslyst kirke søndag den...


SINDING Mandag den 23. oktober om aftenen får...


SERUP Det er tid for løvfaldsture, og en sådan...