Aktivitetskalender I samarbejde med www.kultunaut.dk
 
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Anders og Katrine - LilleNørd. Som traditionen byder er der i efterårsferien børneunderholdning i Pavillonen. I år leveres den af Anders & Katrine fra LilleNørd som er klar med nyt show orkester.

De to mega populære LilleNørd værter, Anders & Katrine, som børnene elsker for deres energi gode humør på Ramasjang, kan til efteråret 2017 opleves i et nyt show med LilleNørd bandet

De tre musikere i bandet er valgt ud fra, at de kan leve sig ind i LilleNørd universet, så de ikke "bare" er dygtige anonyme instrumentalister. Det er de dog så, da de til daglig bl.a. spiller sammen med navne som: Black Dylan, Panamah, Mek Pek, Thomas Helmig m.fl. Samtidig medvirker de i sketches der involverer børnene, løfter showet til et højere plan.

Der bliver fyret op Anders & Katrine klæder sig ud som dyr synger alle deres LilleNørd-hits, som bl.a. "Nu kører det", Anders & Katrine", "Allerbedste Lillenørdeven" m.fl. Det er sjov ballade børnene får en kæmpe musikalsk, lærerig, involverende, festlig underholdende oplevelse.

Vi ses i Pavillonen

Centerssalen.
Køb/bestil billet
Ons. d. 18. oktober 2017, kl. 16. (Entré: 145,00 DKK)
Kulturhuset Pavillonen, Kærvej 11, Grenaa

<< Forrige side Næste side  >>
KultuNaut - den elektroniske kulturguide