Livekoncerter

I samarbejde med www.kultunaut.dk
Søg Livearrangør:

Søg område:

Søg koncert:


An Acoustic Evening With Gavin Degraw - Udsolgt

Den Grammy-nominerede albumaktuelle Gavin DeGraw vender til april tilbage til København for at give solokoncert. Gavin DeGraw udgav i september sidste år sit 6. studiealbum, "Something Worth Saving".
Og i foråret kommer han forbi København for at levere en af sine "An Acoustic Evening with Gavin DeGraw" i Store VEGA i København

Det er ikke mange kunstnere, der har formået at hitte så stort allerede på debuten, som DeGraw gjorde med albummet "Chariot". Selvom pladen udkom tilbage i 2003 husker alle stadig hits som "I Don't Wanna Be" titelnummeret. Både album singler solgte platin blev starten på en lang stribe af hitlisteplaceringer for den amerikanske sangskriver.

DeGraws popularitet i Danmark er flere gange blevet understreget af udsolgte koncerter. Senest i 2015, hvor han to gav shows, i henholdsvis Aalborg København. I Aalborg kvitterede Gaffa med flotte 5 stjerner.

Der er lagt op til en helt særlig akustisk oplevelse når Gavin DeGraw igen besøger Danmark til april. Det bliver unplugged nedstrippede udgaver af både hans største hits, men så mange numre, han aldrig før har spillet live.

Se mere på
www.gavindegraw.com
www.concerts.dk
www.vega.dk

Køb/bestil billet

VEGA
Fre. d. 28. april 2017, kl. 20.  (Entré: 380,00 DKK)