Aktivitetskalender I samarbejde med www.kultunaut.dk
 
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Hanne Boel - Live 2018 - Få billetter! Den danske sangerinde har samlet en akustisk trio bestående af hende selv de to guitarister Jens Runge Jacob Funch, når hun i starten af det nye år gæster en række koncertsale kulturhuse rundt om i landet.

Hanne er nyforelsket eller måske snarere genforelsket. Genforelsket i at gøre det, hun er god til elsker, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum som hun gerne vil give en god oplevelse en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede det jazzede - alt det, som Hanne Boel er gjort af. På sin akustiske tour i foråret 2018 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær.

Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980'erne har siden da befundet sig på toppen af den danske soulpopscene med diverse priser omkring 20 udgivelser bag sig. Senest blev hun inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen erfaringer, da hun i efteråret 2016 deltog i den sjette udgave af TV2's 'Toppen af Poppen'

Sidste år spillede Hanne Boel adskillige udsolgte koncerter rundt om i landet. Til foråret 2018 genoptages successen, hvor trioen med Hanne Boel i front kan opleves live helt tæt på i Viften den 25. april.
Køb/bestil billet
Ons. d. 25. april 2018, kl. 20. (Entré: 270,00 DKK)
Kulturhuset Viften, Rødovre Parkvej 130, Rødovre

<< Forrige side Næste side  >>
KultuNaut - den elektroniske kulturguide