Aktivitetskalender I samarbejde med www.kultunaut.dk
 
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Niclas Knudsen - Guitar Inferno Special. Guitarist og komponist Niclas Knudsen er et velkendt ansigt på den danske musikscene og har blandt andet spillet med folk som Adam Nussbaum, JohnTchicai, David Liebman, Ray Anderson, Billy Preston og Tom Jones.

Ibrahim Electric, som han leverer størstedelen af det kompositoriske materiale til, har han turneret intensivt med i ind og udland igennem de sidste 12 år.

Dette nye projekt "Niclas Knudsen - Guitar Inferno" modtog i december 2016 en DMA for "Årets bedste World Track" med nummeret "Niafunke".
CDen fik endvidere disse ord med fra anmelderne: - Alle de traditioner og tråde har han - tilsyneladende helt ubesværet - formået at samle på Guitar Inferno. Og dermed har han skabt et forrygende, medrivende og perspektiverende album, der helt organisk slynger sig fra den ene lian til den anden og efterlader et samlet indtryk af udtryksstyrke og sikker omgang med både de tekniske og kunstneriske virkemidler.
Ivan Rod - Gaffa

Musikken er svær at sætte i bås: Nordiske toner, afrikanske rytmer, indiske ragaer, jazz, blues og funk bliver blandet sammen i en stor gryde og op af den lyder en ubestemmelig og medrivende musik!

Bandet består af:
Niclas Knudsen: Guitar, Tres(Cubansk Guitar), Weissenborn(Hawai Lap-guitar)
og Mohan Weena(Indisk slide guitar)
Dawda Jobarteh: Chora og Vokal
Dan Hemmer: Hammond B3 Orgel
Mads Andersen : Trommer.
Køb/bestil billet
Ons. d. 18. oktober 2017, kl. 20. (Entré: 120 kr)
Dexter, Vindegade 65, Odense C

<< Forrige side Næste side  >>
KultuNaut - den elektroniske kulturguide