Aktivitetskalender I samarbejde med www.kultunaut.dk
 
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
JIVEs julekoncert. Det er blevet december, julen står for døren og det er tid til JIVE's julekoncert. Nicolaj, Anders og Mikkel behøver næppe nærmere præsentation. Deres julekoncert er blevet en kær tradition. Jazz, granduft og julehygge i skøn forening. Arrangeret af JIVE - jazz i Vejle.

Det er traditionernes tid, og en af dem er med tiden blevet, at Vejles "egne" jazzmusikere optræder for vejlenserne. Igen i år kan vi byde velkommen til HESS/AC/HESS SPACELAB, som består af Nikolaj Hess på piano, Anders "AC" Christensen på bas og Mikkel Hess på trommer.

Hvad består så en JIVE-julekoncert med HESS/AC/HESS af, hvad har gruppen i ærmet denne gang? Det er normalt en udsøgt blanding af nyt og ældre materiale. Gruppen vil give smagsprøver på dens nuværende repertoire samt gruppens greatest hits, som ofte vil omfatte AC's fantastiske komposition "Jamil" og Nikolaj Hess' "African Trees". Så vil der komme årstidssange og julesange. Det er i hvert fald sådan noget JIVE's og gruppens kernepublikum håber på denne aften, og julehyggen vil så være i top.

År efter år bliver der taget så godt imod gruppen, at JIVE må anbefale at bestille billet, hvis man vil være sikker på at være en del af denne koncert.

Piano: Nicolaj Hess - Bas: Anders Christensen - Trommer: Mikkel Hess.
Ons. d. 13. december 2017, kl. 19.30. (Entré: 120 kr, medl. 100 kr, unge 60 kr.)
Bygningen, Ved Anlæget 14 B (indgang gennem butikscentret Mary's), Vejle

<< Forrige side Næste side  >>
KultuNaut - den elektroniske kulturguide