Aktivitetskalender I samarbejde med www.kultunaut.dk
 
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Wiener Johann Strauss Konzert-Gala. Wiener Johann Strauss Konzert-Gala vender tilbage til Koncertsalen. Det er efterhånden en forårsbebuder og tradition, at Wiener Johann Strauss Konzert-Gala fylder Koncertsalen.

Igen i foråret 2018 er det en stor, festlig fornøjelse at slå DR Koncerthusets døre op for fest og farve.Wiener Johann Strauss Konzert-Gala bygger bro mellem tradition og livsglæde, og med en perlerække af lækkerier og populære rariteter i førsteklasses fortolkninger af K&K Philharmoniker og den østrigske K&K Ballett er denne række af koncerter blevet en musikalsk kæmpesucces. Kom og oplev operettemelodier, valse, polkaer og marcher fra Strauss-dynastiet.

Siden 1996 har orkestret fra DaCapo Österreich begejstret mere end 950.000 gæster og musikelskere i 16 forskellige europæiske lande. Forførende, friske klange, som selv konger og kejsere fandt ægte glæde ved.

Koncertrabat: hvis du køber billet til De Smukkeste Operakor (09. april 2018) og Wiener Johann Strauss (19. februar 2018) får du 100 i rabat på hver billet.
Køb/bestil billet
Man. d. 19. februar 2018, kl. 19.30. (Entré: 300 - 890 kr)
Koncerthuset DR, DR Byen, Emil Holms Kanal 20, København C

<< Forrige side Næste side  >>
KultuNaut - den elektroniske kulturguide