Aktivitetskalender I samarbejde med www.kultunaut.dk
 
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Brit Floyd - Immersion World Tour 2017. BRIT FLOYD - Immersion World Tour 2017. Et af de helt store show-begivenheder vender tilbage til Danmark, når Brit Floyd bringer Pink Floyds fantastiske musik til live ved et sensationelt nyt show i DR Koncerthuset; "Immersion World Tour 2017".

Det spektakulære ved et Pink Floyd show bliver gengivet i stor lyd, med gigantisk lyssætning og top-moderne video-projektioner.

Udover at optræde med de helt store, gåsehudsfremkaldende momenter fra "The Dark Side of the Moon", "Wish You Were Here", "The Wall" og "The Division Bell", giver Brit Floyd på denne tur særlig kærlig behandling til "Animals"; som i år har 40 års jubilæum. Forvent blandt andet en stor, show-stoppende version af "Dogs".

Brit Floyds shows er et særligt fænomen, og betragtes bredt som et af de bedste "live-tributes" til det legendariske Pink Floyd. Showet er meget tro mod det originale, pompøse set-up fra den sidste "Division Bell Tour" i 1994 - med den cirkulære bagskærm, masser af bevægeligt lys og teatereffekter - som giver fans den tættest mulige oplevelse af et originalt Pink Floyd live show.

"Immersion"-showet er det største, bedste og mest ambitiøse show Brit Floyd endnu har leveret - og det siger ikke så lidt.
Køb/bestil billet
Ons. d. 18. oktober 2017, kl. 20.
Koncerthuset DR, DR Byen, Emil Holms Kanal 20, København C

<< Forrige side Næste side  >>
KultuNaut - den elektroniske kulturguide