Livekoncerter

I samarbejde med www.kultunaut.dk
Søg Livearrangør:

Søg område:

Søg koncert:


Amma + Mads Vadsager + March The Moon + Vesper

AMMAAmma er samplebaseret singer/songwriter med vokalen og vokalarrangementerne som bærende element.
Med stemmen som sit stærkeste våben skaber Amma et en-mandskor, der forsøger at besynge den menneskelige søgen efter mening i en verden der ikke tilbyder nogen. Musikken er inspireret af post-punk, elektropop og klassisk, uden at imitere nogen af disse, men i stedet svæve et sted mellem de forskellige musikalske grene.
FB Event

MADS VADSAGERDen unge pop-aficionado, Mads Vadsager, er klar med sit første udspil i eget navn efter at have udgivet musik gennem sit tidligere projekt OH GUARD. Med kompositorisk talent byder Mads Vadsager på et drømmende elektronisk lydunivers og en gennemgående melankoli, der præger hans nyeste udspil "Skyggespil". Udgivelsen med de tre numre illustrerer en eventyrverden, hvor den naive drøm om den perfekte kærlighed er i centrum.
FB Event

MARCH THE MOONMarch The Moon spiller ambient electronica, der tager udgangspunkt i dystre, melankolske og storslåede lyde. Den 23-årige musiker tager med ned i havets dyb og ud i de yderste og uudforskede dele af universet med mystiske, knitrende lyde og forløsende melodier. Den storladede og rumklangsfyldte electronica efterlader lytteren med en voksende spænding, der er fokuseret omkring rummets abstrakte objekter samt dybets uhyggelige væsener. Hans eksponentielle beats lader dig dog altid komme op efter luft, når de kulminerer i storslåede og smukke soundscapes
FB Event

VESPERVesper er det latinske ord for aften. Ligesom at aftenen er kendetegnet ved en overgangsfase mellem to yderpunkter - dag og nat - er bandet Vesper kendetegnet ved altid at være i en overgang mellem to ekstremer i lyd og performance. Vesper opstår når aftenen danner dug i de sidste varme stråler fra dagslyset. Køligt, sitrende og skrøbeligt, men med en klar fortælling.
På deres første ep, Vesper, der udgives den 24. marts, har bandet blandet de trippede og dopede elementer fra trip-hoppen med det hårdt svingende og fremadskubbende groove man finder i house og techno musikken. Tekstmæssigt kredser bandets sange om personlige historier om kærlighed, begær, ængstelse og eufori. Teksterne er fortællinger om at sætte sig selv fri og om hvordan vi tager stilling til livet, og de ting livet fører med sig

FB Event


Rust
Fre. d. 28. april 2017, kl. 20.30.