Kunne ikke hente 'http://dansklive.dk/livekoncerter/' indenfor 15 sek.
I samarbejde med www.kultunaut.dk
Søg Livearrangør:

Søg område:

Søg koncert:


Afrobeat Madness Special Edition #9

Vi præsenterer endnu en omgang Afro beat Madness Special Edition, hvor Mainfloor atter fyldes med afrikanske rytmer, så I kan danse til morgendagen har sit indtog.
Forvent et hus, der vugger med hofterne og gode vibes, der driver ned ad væggene, når ferme hænder bag pulten serverer varme beats, hurtige rytmer og sprøde tunes, du ikke kan stå stille til, til den lyse morgen.
Mainfloor:J.J. WildAnders Tresselt
Bassment - R&B&HIPHOP:Elias BoudoudouKathrine LunaDVNCN

Om Rust natklubRust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.
Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.
Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.
Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Aldersgrænsen er 20 år.
For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen


Rust
Fre. d. 25. august 2017, kl. 23. 

Forrige
Næste
Kunne ikke hente 'http://dansklive.dk/livekoncerter/' indenfor 15 sek.