Aktivitetskalender I samarbejde med www.kultunaut.dk
 
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Filip Jancik. Filip Jancik spiller i DR Koncerthuset den 11 december! Der venter Koncerthusets gæster en spektakulær oplevelse når Fillip Janciks violin får frit spil over klassisk musik til moderne rock.

Musik, som umiddelbart ligger langt fra hinanden, men som har en masse til fælles når man kommer tættere på! I løbet af showet præsenteres alt fra formidabel filmmusik til de største rocknumre!

Bandet består af 7 stjernemusikere fra Slovakiet, Polen, Tjekkiet og Ungarn. Filip og bandet leverer et uforglemmeligt show med høj kvalitet og masser af følelse.

Fillip Jancik er både udøvende violinist og producer fra Slovakiet. Indtil videre har han optrådt i store dele af verden, inklusive Singapore, USA, Rusland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Kuwait City og mange andre steder.

Han er også kendt for samarbejder med Avril LaVigne, Nicklebacks producent Chris Baseford og den Grammyvindende lydmand, Chris Lord Alge.

Måske har du hørt ham til åbningen af de paraolympiske lege i Los Angles i 2015, og nu kan du høre Fillip Jancik i DR Koncerthus Studie 2.
Køb/bestil billet
Man. d. 11. december 2017, kl. 20. (Entré: 170 kr)
Koncerthuset DR, DR Byen, Emil Holms Kanal 20, København C

<< Forrige side Næste side  >>
KultuNaut - den elektroniske kulturguide