I dag

øvrige

Vadehavsmad

Kom med ud i Vadehavets spisekammer, hvor vi samler delikatesser, som vi efterfølgende tilbereder over bål.
Tir. d. 16. oktober 2018, kl. 11.30.
Vadehavscentret
250,-
Kom med ud i Vadehavets spisekammer, hvor vi samler delikatesser, som vi efterfølgende tilbereder over bål.

Oplev Vadehavets kulinariske aspekt!

På en tur ud over havbunden samler vi et udvalg af årstidens dyre- og planteliv. Det kan være alt fra hesterejer og strandkrabber til muslinger og østers, ligesom vi kan finde søsalat og anden spiselig tang. På strandengen finder vi alt efter årstiden kveller, læge-kokleare og strandvejbred, som vi sammen med vores øvrige fangst kan lave til et rigtigt Vadehavs-måltid.

Naturvejlederen fortæller undervejs om det skjulte liv i havbunden, og hvad man skal kigge efter for at finde dyrene. Selvfølgelig vil der også blive tid til at høre lidt om fuglene og noget af alt det andet vi støder på ude i Nationalpark Vadehavet - en del af UNESCOs verdensarv

Turen afsluttes med at vi laver bål-mad med de råvarer vi har fundet på turen. Vi går i alt ca. 3,5 km.

HUSK

Man skal nok ikke forvente at blive mæt, da det kun er smagsprøver.
For refundering af billet skal afbestilling ske senest 14 dage før turen pr. mail eller telefon.
Aflysning af turen kan ske indtil dagen før afholdelse pga. vejret eller få tilmeldte.
Medbring billetten til turen enten printet eller elektronisk.
Gummistøvler, regnbukser, rygsæk eller pose til fangsten.
Entré til Vadehavscentret er inkluderet.

Varighed: ca. 4 timer
Læs mere

Acceptér cookies

Denne hjemmeside gør brug af cookies. Vi bruger cookies til at lære, hvordan hjemmesiden bliver anvendt, så vi kan forbedre brugervenligheden.
Når du har accepteret cookies, kan du altid fjerne dem igen ved at slette dem i din browser.

Acceptér ikke cookies Acceptér kun funktionalitetscookies Acceptér alle cookies