Aflysninger pga. coronavirus
Mange events er aflyst, og I risikerer desværre at finde aflyste events i kalenderen. Vi anbefaler, at I tjekker ved arrangøren, om jeres event gennemføres eller ej.

21. oktober 2020

Gratis
øvrige

Syddansk Musikkonservatoriums Kammerorkester

Koncert med Syddansk Musikkonservatoriums Kammerorkester.
Onsdag den 21. oktober 2020, kl. 19.
Syddansk Musikkonservatorium, Kirkegade 61, Esbjerg
Gratis
Koncert med Syddansk Musikkonservatoriums Kammerorkester.

Syddansk Musikkonservatoriums Kammerorkester er et højt anerkendt orkester, der består af 20-25 af konservatoriets strygerstuderende.

Orkesteret har, under ledelse af violinist og dirigent Arne Balk-Møller, gennem det seneste år arbejdet med at udvikle nye måder at formidle musikken i en koncertsituation på. Dette omfatter bl.a. koncerter, eller dele af koncerter, hvor orkesteret spiller uden noder og bevæger sig rundt på scenen i en optræden der understøtter musikken.

Kammerorkesteret har i en række år spillet koncerter rundt om i landet med det formål at give danskerne mulighed for at opleve kammermusik på højt kunstnerisk niveau, samt at udbrede kendskabet til klassisk musik. Publikum har været både unge og gamle, erfarne og uerfarne lyttere til klassisk musik, og de har kunne møde orkesteret på såvel prominente koncertsteder, som fx Kunstmuseet Louisiana, Marmorkirken, Alsion og Århus Domkirke, ligesom der også har været koncerter på musikskoler og i kirker på Fyn og i Jylland, samt naturligvis i Syddansk Musikkonservatoriums egen koncertsal i Odeon, Odense.

Syddansk Musikonservatoriums Kammerorkesters koncertaktiviteter støttes af Aage og Johanne Louis-Hansens Fond og Augustinus Fonden