Det sker i Gladsaxe

Tilmeld dig vores mail service og få en mail en gang om ugen med aktuelle arrangementer.

Se hele kalenderen og få et overblik over de arrangementer, der er i Gladsaxe, og tilføj et arrangement til kalenderen herunder. Du kan læse vejledningen til hvordan du opretter et arrangement her.

Dato
Tidsperiode
Genrer
Aldersgruppe
 
Forårskoncert med Det Danske Kammerkor
Som en del af fødselsdagsfejring og den traditionsrige forårsfest i Søborgmagle Kirke er der i år forårskoncert med Det Danske Kammerkor.
Med en buket af korsatser, som hylder sommeren og glæden, stiller Det Danske Kammerkor op til forårskoncert kl. 13.30 - en koncert, hvor de lover at løfte os som svalerne over markens svajende korn. Koret består af ca. 25 sangere i alderen fra 25 til 60, der alle har sunget fra de var børn - og som ud over et godt kammeratskab også deler både sang­glæden og en passion for den klassiske kortradition og den danske sangskat. Som altid er der gratis adgang til forårs­koncerten!Søborgmagle Kirkes fødselsdag og forårsfestKristi Himmelfartsdag har de sidste 49 år været en særlig festdag i Søborgmagle Kirke - lige siden kirken blev indviet på denne dag i 1968. Hvert år har man fejret kirkens indvielse med festgudstjeneste og samvær - og de senere år tillige med de traditioner, som knytter sig til kirkens forårsfest: café, boder, blomstertombola og en festlig og stemningsfuld forårskoncert. Bøger, blomster og frokost! Som altid byder fødselsdag og forårsfest efter festgudstjenesten på boder og blomster­tombola - ligesom der er mulighed for at købe lækker frokost til rimelige priser i caféen. Overskuddet fra boder og frokost deles mellem menighedsplejen og Dansk-indisk Børnehjælp.Fødselsdagslagkage efter koncertenEfter koncerten åbner boder og tombola igen - og der inviteres på fødselsdagslagkage som afslutning på festdagen
Sted: Søborgmagle Kirke, Grønnemose Allé 77, Søborg
Tidspunkt: Tor. d. 25. maj 2017, kl. 13.30-14.15.


Vis på kort Del på Facebook Tilføj til huskeliste