Det sker i Gladsaxe

Tilmeld dig vores mail service og få en mail en gang om ugen med aktuelle arrangementer.

Se hele kalenderen og få et overblik over de arrangementer, der er i Gladsaxe, og tilføj et arrangement til kalenderen herunder. Du kan læse vejledningen til hvordan du opretter et arrangement her.

Dato
Tidsperiode
Genrer
Aldersgruppe
 
Nytårskoncert med Københavns Kantatekor og -orkester
NYTÅRSKONCERT MED KØBENHAVNS KANTATEKOR OG -ORKESTER I STENGÅRD KIRKE Torsdag den 18. januar 2018 kl. 19.30 Entré se nedenfor For 15. år i træk byder Københavns Kantatekor velkommen til en forrygende nytårskoncert, som bringer blandt andet italienske.
Operatoner og herlig wienerstemning. Iklædt det vanlige feststemte humør og med masser af skøn musik vil koret sammen med de to solister, den fortryllende sopran Susanne Elmark og den ædle tenor David Danholt samt pianisterne Jørgen Ellegård Frederiksen og Erik Kolind, sørge for en fornøjelig og sprudlende koncert, hvor vi byder det nye år velkommen med manér. Torben H.S. Svendsen svinger dirigentstokken og optræder som særdeles veloplagt konferencier. Og koncerterne afsluttes som altid med et glas champagne til alle! Entre 100 kr. excl. gebyr på billetlugen. Billetter kan købes fra mandag den. 4 december: 1) - den fulde adresse er: https://www.billetlugen.dk/billetter.html?affite=DKA&doc=artistPages2Ftickets&fun=artist&action=tickets&erid=1967705&includeOnlybookable=false&x10=1&x11=nytårskoncert 2) Bagsværd Boghandel Bindeleddet 14-16: Billetter kan ikke bestilles eller lægges til side og der betales med kontanter og på beløbet (med lige penge)
Sted: Stengård Kirke, Triumfvej 2, Kongens Lyngby
Tidspunkt: Tor. d. 18. januar 2018, kl. 19.30-23.


Vis på kort Del på Facebook Tilføj til huskeliste