Det sker i Gladsaxe

Tilmeld dig vores mail service og få en mail en gang om ugen med aktuelle arrangementer.

Se hele kalenderen og få et overblik over de arrangementer, der er i Gladsaxe, og tilføj et arrangement til kalenderen herunder. Du kan læse vejledningen til hvordan du opretter et arrangement her.

Dato
Tidsperiode
Genrer
Aldersgruppe
 
Middag Med Venner
Prisvindende teaterstykke om lykke, parforhold og livets uforudsigelighed.
... og de levede lykkeligt til deres dages ende?

"Middag med Venner" griber fat i det nære forhold mellem to par; Fire, rimeligt lykkelige, rimeligt succesfulde - men tilsyneladende også rimeligt desperate venner.

De to par; Karen og Gabe, og Beth og Tom har fulgt hinanden hele livet. Men hvad sker der den dag, da idyllen revner? Den dag, da Beth og Tom pludselig går fra hinanden.

Hvem er offer og hvem er røvhul? Og hvordan fastholder man sit selvbillede af harmoniske og lykkelige relationer når ingenting længere går som man forventede?Stykket starter på en dag, som skulle have været som alle andre - men noget går galt.

I en tid hvor utallige mennesker lever alene, mens ligeså mange går i parterapi, spørger Maguiles: Hvad er egentlig det rigtige: At blive sammen eller at gå fra hinanden?

Prisvindende forestilling
"Middag med venner" er en gribende, humoristisk og genkendelig fortælling. Skrevet af Donald Maguiles og genialt oversat af Adam Price, i 2000 modtog stykket den meget eftertragtede Pulitzer-pris for bedste drama.

Gratis adgang for interesse- og medlemmer af Bagsværd Amatør Scene
Sted: Bagsværd Amatør Scene, Telefonfabrikken, Telefonvej 8, Søborg
Tidspunkt: Tor. d. 15. til lør. d. 24. marts 2018, Tor-fre kl. 20, lør-søn kl. 16.
Pris: (Entré: 90 kr.)


Vis på kort Del på Facebook Tilføj til huskeliste