Det sker i Gladsaxe

Tilmeld dig vores mail service og få en mail en gang om ugen med aktuelle arrangementer.

Se hele kalenderen og få et overblik over de arrangementer, der er i Gladsaxe, og tilføj et arrangement til kalenderen herunder. Du kan læse vejledningen til hvordan du opretter et arrangement her.

Dato
Tidsperiode
Genrer
Aldersgruppe
 
Nytårskoncert med Københavns Kantatekor og- orkester
Nytårskoncert med Københavns Kantatekor og -orkester i Stengård Kirke Torsdag d. 19. januar 2017 kl. 19.30 For 16. år i træk byder Københavns Kantatekor velkommen til vores forrygende nytårskoncert, som bringer blandt andet italienske operatoner og herlig.
Wienerstemning. Iklædt det vanlige feststemte humør og med masser af skøn musik vil koret sammen med de to solister, den fortryllende sopran Trine Bastrup Møller, tenoren David Danholt samt pianisterne Jørgen Ellegård Frederiksen og Erik Kolind, sørge for en fornøjelig og sprudlende koncert, hvor vi byder det nye år velkommen med manér. Torben H. S. Svendsen svinger dirigentstokken og optræder som særdeles veloplagt konferencier. Og koncerterne afsluttes som altid med et glas champagne til alle! Entre 100,- kr. Billetter kan købes fra mandag d. 3. december hos Bagsværd Boghandel Bindeleddet 14-16: Billetter kan ikke bestilles eller lægges til side og der betales med kontanter og på beløbet (med lige penge). Der kan også købes billetter på nettet via fra ca. 3. december
Sted: Stengård Kirke, Triumfvej 2, Kongens Lyngby
Tidspunkt: Tor. d. 17. januar 2019, kl. 19.30-22.


Vis på kort Del på Facebook Tilføj til huskeliste