Oplev Greve - App og kulturkalender

Dag Uge Måned
Temamøde: Udvikling Af Talent- Og Elitemiljø I Idrætsforeninger.
Dette er det første temamøde som henvender sig direkte til alle idrætsforeninger som beskæftiger sig inden for talent- og eliteidrætsområdet. Alle med interesse for området er desuden også meget velkomne til at deltage til arrangementet.
Dette er det første temamøde som henvender sig direkte til alle idrætsforeninger som beskæftiger sig inden for talent- og eliteidrætsområdet. Alle med interesse for området er desuden også meget velkomne til at deltage til arrangementet.

Oplæg fra Greve Karate

På det første møde er det Greve Karates formand, Allan Kjærsgaard, som holder oplæg omkring hvordan deres forening har udviklet sig og hvilke tiltag de har gjort for at nå topresultater på såvel national som international på talent- og elite niveau

På temamødet er det muligt at møde andre som brænder for talent- og eliteidræt og det er desuden muligt at dele erfaringer og lignende på tværs af idrætsgrene.

Formålet er desuden at skabe et netværk mellem idrætsforeningerne i Greve, med henblik på at talent- og eliteidrætsområdet kan styrkes yderligere.

Kort om Greve Karate:

Vi har været i gang nu i 13 år, hvor udvikling har været på dagsordenen fra dag ét. Greve Karate er en ambitiøs, men samtidig en yderst rummelig sportsklub, og vi byder alle indenfor. Både børn og voksne føler sig altid velkomne her.

Instruktørerne, som alle er uddannede og engagerede, sørger for en målrettet og lærerig træning. På alle hold køres der aldersrelateret undervisning - fra ung til gammel. Især børnene og de unge nyder godt af dette, for her bliver der lagt mange kræfter i at møde dem på deres niveau og udviklingsstadie.

Derfor har Greve Karate haft stor succes med at udvikle talenter, som opnår et meget højt niveau også internationalt.

Klubben er samlingspunkt for medlemmerne både i og uden for træningen. Vi har mange arrangementer, hvor der altid mødes talstærkt op af både medlemmer og udefrakommende.

Klubbens flagskib er Konkurrenceholdet. Her træner eliten, og udøverne på dette hold er blandt de bedste i Europa, Norden og Danmark. Holdet deltager hvert år ved flere nationale og internationale stævner og opnår altid flotte resultater.

Klubben har to nuværende Europamestre, flere Danske- og Nordiske mestre. I 2013 opnåede klubben tre sølvmedaljer i juniorrækken ved Europamesterskaberne i Tyrkiet 2 VM-sølvmedaljer i henholdsvis kadet- og juniorrækken ved Verdensmesterskaberne i Spanien og senest i 2014 opnåede klubben at få to Europamestre, en sølvmedalje og to bronzemedaljer til Europamesterskaberne i Portugal.

"Vi kæmper sammen, vi vinder sammen, vi taber sammen, og vi bliver sammen" er klubbens slogan
Arrangeret af: Idræts- & FritidsSekretatariatet og FrivilligCenter Greve.
Køb/bestil billet
Dato: Tir. d. 4. april 2017
Tidspunkt: kl. 17.30-20
Sted: Greve Borgerhus, Greveager 9, Greve

 
 

Sidst opdateret: 26. februar 2014   |   Kommentar til sideansvarlig