I SAMARBEJDE MED KULTUNAUT.DK

kultunaut
Dag Uge Måned
Gratis Miniuddannelse: Bliv Trivselsagent Og Høst De Gode Erfaringer Fra Coronatiden.
Lad ikke en krise gå til spilde - brug den til at styrke trivslen og udvikle jeres arbejdsplads.
Gratis miniuddannelse: Bliv trivselsagent og høst de
gode erfaringer fra coronatiden

Lad ikke en krise gå til spilde - brug den til at styrke trivslen og udvikle jeres arbejdsplads.

Vi tilbyder dig en gratis miniuddannelse som trivselsagent. Forløbet er for ledere og medarbejdere, der gerne vil bidrage ekstra til at styrke trivslen på arbejdspladsen efter corona. Vi klæder dig på med enkle værktøjer, så du kan tage førertrøjen på i forhold til at facilitere gode snakke og møder så I får den vigtige snak om, hvilke gode vaner og rutiner I har opdaget under corona og hvordan I fremadrettet styrker jeres trivsel og arbejdskultur.

Indhold på workshops:
  • Vigtig viden om psykologisk tryghed og gode sociale relationer som fundament for trivsel på arbejdspladsen, både når vi er sammen og arbejder på distance
  • Læringer fra corona-tiden i forhold til trivsel
  • Etablering af nye vaner og kompetencer
  • Hvad skal vi udvikle, afvikle eller bevare for at optimere trivslen på arbejdspladsen?
  • Rollen som trivselsagent, og hvordan du sikrer handling
  • Udveksling af erfaringer mellem deltagende virksomheder
  • 5 konkrete trivselsværktøjer, du nemt kan bruge i din egen organisation


Med inspiration i de værktøjer, I har fået på uddannelsen sætter I hen over sommeren, gang de gode snakke hjemme i virksomheden og aftaler nærmere, hvordan I optimerer virksomhedens trivsel og dermed produktiviteten

Alle workshops indeholder oplæg, dialog, erfaringsudveksling og øvelser. Sammen afprøver vi en række nemme og konkrete værktøjer, som du nemt kan bruge i din egen organisation til at skabe læring af corona-krisen og til at styrke jeres trivsel. På workshoppen udveksler vi også erfaringer og inspiration og bliver klogere på, hvad der virker i forskellige situationer og virksomheder.

Uddannelsen som trivselsagent er gratis og henvender sig til ledere og medarbejdere i SMV'er i Greve og Solrød (max 2 deltagere fra hver virksomhed).

I forbindelse med forløbet har deltagerne fra 10 virksomheder mulighed for 30 minutters sparring med en af underviserne efter først-til-mølle-princippet.

Dato og tid

Workshop 1 via Zoom (online): Onsdag d. 10. juni 2020 kl. 9:00 til 10:30
Workshop 2: Torsdag den 18. juni 2020, kl. 8:30 - 12:30
Workshop 3: Mandag den 31. august 2020, kl. 8:30 - 11:00

Workshop 2 og 3 afvikles fysisk på ErhvervsCenteret Greve, hvis genåbningen forløber planmæssigt.

Dine undervisereDine guides på forløbet er Jeanette Hallundbæk og Marianne Bigum. Jeanette er selvstændig organisations- og ledelseskonsulent og har +20 års erfaring med forandringsprocesser, karriereudvikling, HR, lederudvikling og udvikling af organisationskultur. Marianne har +20 års erfaring med ledelse, organisations- og projektudvikling, fundraising, coaching og personlig udvikling.

Miniuddannelsen finansieres af Velliv-foreningen og er udviklet af Hallundbæk Consult ApS og Bigum Consult i samarbejde med Greve-Solrød Erhvervsservice.
Køb/bestil billet
Dato: Onsdag den 10. juni til mandag den 31. august 2020
Tidspunkt: kl. 09
Sted: ErhvervsCentret, Korskildelund 6, Greve