Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

I SAMARBEJDE MED KULTUNAUT.DK

kultunaut
Hver dag året rundt er der spændende aktiviteter overalt i Guldborgsund Kommune.
Vælg kategori og dato i kalenderen nedenfor.
VÆLG KATEGORIER
- eller søg efter aktiviteter


JOHN - Rasmus Bjerg i en hyldest til John Mogensen.

Arr: NFH KONCERTER. BEMÆRK: brug af kamera, mobil tlf. eller lignende er ikke tilladt under showet. Teater på tlf. 54 73 18 00 / 54 73 18 08. Rasmus Bjerg i en hyldest til John Mogensen, musikken historien.

"JOHN" tager på Danmarksturné inviterer nye gamle rullesten med til fest

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående - ikke mindst i de danskehjerter. Siden præmieren på Ole Bornedals biografiske drama "Så længe jeg lever", er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48. John Mogensen ville i år havde fyldt 90 år.
Og nu, mere 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen. Den 22. marts 2019 drager Rasmus Bjerg på Danmarksturné i rollen som dansktoppens ukronede konge i selskab med filmkomponist kapelmester Jeppe Kaas hans fantastiske 8-mands orkester.
Showet hedder kort godt "JOHN" kombinerer live koncert, teater et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt grundigt for ikke at synge med.
"Det bliver en folkefest for hele familien," lover Rasmus Bjerg, som er en af initiativtagerne til koncertrækken. "Det skal ikke være så pænt fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!", siger han henviser til Mogensens poetiske beskrivelse af
dansktoppen som "...dig mig, den dejligste kop kaffe du drikker, bilen der kører forbi hver dag.
Den er alt det ingenting, der sker hver eneste dag".

"Vi håber John Mogensens fans vil tage børn børnebørn med i hånden introducere dem til den musik, der efterhånden har glædet generationer", siger Rasmus Bjerg tilføjer. "Nu vil jeg ikke disse Adam Oehlenschläger, men jeg synes John Mogensen har skabt nogle herligt flabede
konkurrenter til Danmarks nationalsang. Du skal faktisk lede længe efter en, som ikke kan synge bare lidt med på Der er noget galt i Danmark eller Fut i fejemøjet. Og det er da ret fantastisk!"

Køb/bestil billet
Dato: Tor. d. 18. april 2019
Tidspunkt: kl. 20
Sted: Nykøbing F. Teater , Østergågade 2 , Nykøbing F