Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

I SAMARBEJDE MED KULTUNAUT.DK

kultunaut
Hver dag året rundt er der spændende aktiviteter overalt i Guldborgsund Kommune.
Vælg kategori og dato i kalenderen nedenfor.
VÆLG KATEGORIER
- eller søg efter aktiviteter


Stand-up Comedy Night.

Kom til Comedy Night på Teatret Masken hvor nogle af Danmarks sjoveste komikere vil sørge for en aften med masser af grin og god stemning. Med Valdemar Pustelnik, Mikkel Klint Thorius og Thomas Hartmann.

Vi gentager succesen og har inviterer komiker Valdemar Pustelnik som vært, Valdemar vil styre showets gang og hygger om publikum. Valdemar tager Mikkel Klint Thorius og Thomas Hartmann med.

Mikkel Klint Thorius
Med charme, kæmpe smil og masser af overskud indtager han scenen og leverer et fantastisk show - hver gang. For han er sjov, rigtig sjov! Det oplevede man bl.a. ved DM i stand-up 2013, hvor det tidligt stod helt klart, at dette lysende talent ville ende i finalen. Mikkel kunne også opleves på Comedy Aid 2017.

Thomas Hartmann
Thomas Hartmann er en verbal-ekvilibrist i særklasse! Det er den rette betegnelse for en komiker, der som ingen anden formår at underholde om hverdagen i en strøm af intelligente og ustyrligt sjove betragtninger. Det har gjort ham til en af de mest efterspurgte inden for stand-up i Danmark - både som komiker og tekstforfatter

Dato: Ons. d. 24. april 2019
Tidspunkt: kl. 19.30
Sted: Teatret Masken , Kulturforsyningen, Voldgade 1 , Nykøbing F
Entré: (Entré: 125 kr.)
Hjemmeside: Se hjemmeside