Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

I SAMARBEJDE MED KULTUNAUT.DK

kultunaut
Hver dag året rundt er der spændende aktiviteter overalt i Guldborgsund Kommune.
Vælg kategori og dato i kalenderen nedenfor.
VÆLG KATEGORIER
- eller søg efter aktiviteter


Åbningskoncert i Orgelmuseum.

Dørene åbnes første gang for koncertpublikum i Orgelmuseum i Nysted i BÆLTKUNST arrangement. Ved koncerten spiller Maren Wassermann, Panna og Jacob Friis-Grigoncza, Rosa Sylvest.

Lørdag d. 15. juni kl. 11. åbnes dørene første gang for koncertpublikum i Orgelmuseum i Nysted i BÆLTKUNST arrangement. Gratis adgang.

Ved koncerten spiller Maren Wassermann, der er organist i Burg på Femern, Panna fra Nysted, Jacob Friis-Grigoncza ved Brydebjerg-Krumsø pastorat og Rosa Sylvest fra Døllefjelde, der går i 5. klasse og har spillet orgel siden september 2018.
De spiller delvist solo og delvist sammen - firehændigt. Der bliver spillet på fem historiske kirkeorgler og en harmonium fra 1800-tallet.

Udstillinger i Orgelmuseet: Albrecht Theurer / Objekter i natursten; Matthias Offner / Træarbejde og didgeridoo; Hannelore Bönnighausen / Akrylmalerier, himmel og hav; Brita Polte-Walter / Grafik, mixed media

Søndag d. 16. juni kl. 13 læser Thorvald Berthelsen op, og temaet er de kunstværker, som er udstillet i Orgelmuseet, hans egen inklusive.
BÆLTKUNST, MUSIK OG ORD Mød kunstnere fra Lolland og Femern, når der vises kunst i Nysted.
Bæltkunst hedder en udstilling med deltagelse af tyske og danske kunstnere, der afholdes i Nysted i perioden fra den 14. juni til den 16. juni 2019. Denne gang står 10 kunstnere i Nysted som værter for de 16 tyske gæster

Dato: Lør. d. 15. juni 2019
Tidspunkt: kl. 11
Sted: NYSTED Orgelmuseum , Adelgade 30 , Nysted
Hjemmeside: Se hjemmeside