Genveje

Guldborgsund Kommune

I SAMARBEJDE MED KULTUNAUT.DK

kultunaut
Hver dag året rundt er der spændende aktiviteter overalt i Guldborgsund Kommune.
Vælg kategori og dato i kalenderen nedenfor.
VÆLG KATEGORIER
- eller søg efter aktiviteter


J. S. Bach cellosuiter - Tobias van der Pals og Thomas Agargaard.

Plænen ved Orenæs Saloner får besøg af cellisten Tobias van der Pals og saxofonisten Thomas Agergaard. J. S. Bach: Cellosuite nr. 2 i d-mol og nr. 3 i C-dur vekslende med improvisationer på saxofon over suiterne.

NB: Koncerten spilles udendørs, medbring selv campingstol eller tæppe!

Der sælges øl, vin og vand i baren.

Tobias van der Pals og Thomas Agergaard, der har rødder i hver sin musikstil, er nu gået sammen for at kombinere Bachs gennemkomponerede suiter med improvisation og dermed skabe en særegen koncert, der forbinder barokken med den moderne musik.

Improvisation var en vigtig del af barokmusikken. Bach var selv en anerkendt improvisator og kunne efter sigende improvisere firestemmige fugaer på et givet tema. Selv om Bachs musik, som vi kender og hører den i dag, er gennemkomponeret, så lægger den i høj grad op til improviserede elementer.

Tobias van der Pals og Thomas Agergaard har rødder i hver sin musikstil. Thomas Agergaard er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium og er én af de mest anerkendte saxofonister indenfor jazzmusikken i Danmark, mens Tobias van der Pals er solistuddannet som klassisk cellist på The Royal Academy of Music i London og har en række CD-udgivelser bag sig og fremtidige projekter med

Thomas Agergaard har i hele sin karriere været en storslået improvisator og har brugt Bach som en tilbagevendende inspirator og læremester og netop Bachs cellosuiter har været et tilbagevendende omdrejningspunkt for ham.

Tobias van der Pals har også i sit virke som solist koncentreret sig om Bachs cellosuiter, som han har spillet ved en lang række koncerter både i Danmark og i udlandet, og som han er ved at indspille i sin helhed

Arrangeret af: Orenæs Kultur.
Dato: Lørdag den 8. august 2020
Tidspunkt: kl. 15
Sted: Plænen ved Orenæs Saloner , Orenæs Skovvej 12, Orehoved , Nørre Alslev
Entré: (Entré: 120 kr)