Genveje

Guldborgsund Kommune

Værktøjer

I SAMARBEJDE MED KULTUNAUT.DK

kultunaut
Hver dag året rundt er der spændende aktiviteter overalt i Guldborgsund Kommune.
Vælg kategori og dato i kalenderen nedenfor.
VÆLG KATEGORIER
- eller søg efter aktiviteter


ORGELKONCERT med Flemming Chr. Hansen på Nysted Orgelmuseum historiske orgler.

Flemming Christian Hansen organist, komponist, spiller koncert på museets forskellige orgler. Musik af bl.a. Buxtehude, Frescobaldi og sig selv. Efter koncerten er der champagne i haven :).

Flemming Chr. Hansen (FCH) - født 1968 - er en dygtig og spændende komponist og organist. Han kender sit instrument ned til mindste detalje og forstår at vedholde lytterens nysgerrighed på en charmerende måde. Sine orgelmusik er dybt original og lader til i sin organiske imødekommenhed at være blevet til ved instrumentet.

Han modtog sin musikalske grad i komposition fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 1988 og et diplom i kirkemusik i 1995. Han tog private lektioner hos Ib Nørholm fra 1984 til 1985 og igen fra 1989 til 1991 samt hos Andy Pape fra 1985 til 1987. Hans kammer-, orgel- og kormusik er blevet udført mange gange rundt om i Danmark og et par gange i det meste af Europa.

Nysted Orgelmuseum er et privat samling af historiske, mekaniske kirkeorgler fra 1800-1900 tallet.

"En enestående mulighed for at se og høre en række meget forskellige danske orgler i smukke omgivelser. Der findes ikke noget tilsvarende herhjemme. " "Enestående museum for gamle nyrestaurerede orgler. Fantastisk rum og idé. Skal simpelthen opleves."

Nysted Orgelmuseum arrangerer koncerter: Internationalt berømte organister, komponister, musikere levere koncertoplevelser ud over det sædvanlige. Orgelklubben: Lær at kende instrumentet. Lær at spille orgel. For børn i alle alder fra 6-99 år. Øverum for organiststuderende. Orgel-ZOO: for børn og voksen- hands-on-museum. At se og klappe de orgler vi ser. Zoo betyder liv eller levende på græsk. Levende orgler!

Nysted er Danmarks sydligste og hyggeligste købstad, ligger smukt placeret i en lille velbeskyttet vig på Lollands sydkyst, er kendetegnet ved sin helt specielle charme. I Nysted kan de smukke, velbevarede huse, huse i de gamle gader næsten få tiden til at stå stille

Dato: Lørdag den 20. juli 2019
Tidspunkt: kl. 19.30
Sted: NYSTED Orgelmuseum , Adelgade 30 , Nysted
Hjemmeside: Se hjemmeside

Næste