Jazz

Ginne Marker

Pris: (Entré: 165 kr)
Sted: Månen, Bispen, Bispegade 3, Haderslev.
Arrangør: Haderslev Bibliotekerne
Ginne Marker
"Nutidens guitargud er åbenbart en nordjysk kvinde midt i 20'erne. Hvilket egentlig var på tide." Sådan skriver musikmagasinet GAFFA i en 5 stjernet live-anmeldelse i 2021.

Denne sommer spillede Ginne Marker support i Royal Arena for en anden guitargud - nemlig Eric Clapton

På rekordtid har singer/songwriter og guitarist Ginne Marker sat sine fodspor i det danske musiklandskab. Debutalbummet For Seasons to Come fra 2019 fik strålende anmeldelser og sangene er i skrivende stund streamet over 10 millioner gange. I 2020 modtog Ginne Marker to Carl-priser for Årets Talent og Årets Jazzkomponist og fulgte op med totalt udsolgte koncerter i hele landet.

Opfølgende single Never Golden But Beautiful viste en ny og mere udadvendt side af Ginne Marker, og det andet album ULTERIA udkom i 2021 til ene top-anmeldelser - heriblandt 6 stjerner i GAFFA og 5 hjerter i Politiken. En modtagelse, der sætter to streger under det store talent som sanger, guitarist og ikke mindst sangskriver. Udtrykket er modent og velovervejet, musikken er soul'et, jazz'et og sågar rock'et. Ginne Marker er flere gange blevet kaldt "et af de største talenter på den danske musikscene i et årti".

I sommeren 2022 kunne Ginne Marker opleves på Danmarks festivaler, heriblandt de største scener på SPOT, Heartland og Smukfest, og hendes eminente guitarspil gav hende en plads som opvarming for Eric Clapton i et udsolgt Royal Arena.

I starten af 2023 tager Ginne Marker landet rundt på en eksklusiv Trio Tour, hvor hun får selskab af to af Danmarks fineste musikere: Aske Jacoby, der foruden at have produceret pladerne For Seasons to Come og ULTERIA, medvirker på 500 udgivelser og i årtier har spillet med C.V. Jørgensen, Sanne Salomonsen, Thomas Helmig m.fl., samt den Paris-baserede Johan Dalgaard, der medvirker på ULTERIA, og spiller med de største Franske stjerner.

Siddepladser. Unummererede.

Bemærk at billetter ikke kan byttes eller refunderes.

Dørene åbner kl. 19.