Forside | OplevHerlev | Kulturkalender

Kulturkalender

I samarbejde med www.kultunaut.dk
Dag Uge Måned
Vælg aktivitet
Musik
Teater
Udstilling
Film
Natur
Foredrag
Sport
Motion
Børn
Andet

JAN
16
18:00
Herlev The Musical
Kort fortalt handler forestillingen om seks unge i Herlev, der kæmper med hver deres problemstilling og tabu - fra ensomhed, kriminalitet og religion til seksualitet, alkoholisme og psykisk sygdom.

Kære publikum
Glæd jer til en anderledes og forrygende musical, der både involverer lokale unge og professionelle scenekunstnere, når Herlev - The Musical går i luften.
Det sker fra den 15.-20. Januar 2018 på Klauzdal i Herlev, hvor ikke mindre end 30 medvirkende dansere, musikere og sangere lægger kroppe og stemmer til en både underholdende og tankevækkende forestilling om det at være ung i Herlev.

Det er teaterinstruktør Ronnie Jeppesen som har ladet sig inspirere, blandt andet af den norske kultserie SKAM, men også af de unge, han til daglig møder som teaterinstruktør i Herlev:
»Vi vil lave en musical, der både handler om de fællesskaber, der er i Herlev, men også diskuterer de tabuemner, der er blandt unge,« siger Ronnie Jeppesen, der igennem flere år har arbejdet med unge teatertalenter i Herlev. Han har selv skrevet musicalen og har allieret sig med blandt andre komponisterne, Magnus Rossen, Mais Fencker og Ruben Engelhardt. Samt den skønne musiker Melissa Bonde, som er en ultrolig talentfuld kvinde, der også er vores produktionsleder.
For Ronnie Jeppesen er det vigtigt, at musicalen har et højt kunstnerisk niveau, når den både taler til og om de unge i Herlev:
»Vi involverer de lokale unge i forestillingen, men det sker sammen med professionelle kunstnere. Jeg vil gerne bringe mere kultur til de unge i Herlev, og det synes jeg, der er brug for. Her fortæller vi en historie, som er inspireret af de virkelige problemstillinger, der er i Herlev, men vi former det i en fiktiv dramatisering, der gør, at unge kan spejle sig i det.«

Kort fortalt handler forestillingen om seks unge i Herlev, der kæmper med hver deres problemstilling og tabu - fra ensomhed, kriminalitet og religion til seksualitet, alkoholisme og psykisk sygdom. Det er emner, som Ronnie Jeppesen har erfaring med fra sit arbejde med de unge i Herlev, og som han mener, man kan løse i fællesskab, hvis man tør bryde tabuet.

Herlev - The Musical er et brag af en opsætning, der primært henvender sig unge, men også til både forældre, undervisere og SKAM-fans. Med afsæt i realiteternes Herlev skaber Ronnie Jeppesen en fortælling, som starter i fiktionen, men som fortsætter ud i virkeligheden for og med de unge, der bor i byen.

Det er på Klauzdal

Billetpriser.
Voksne 120 kr.
Børn (U15): 70 kr.
Studerende: 60 kr.

Man. d. 15. til lør. d. 20. januar 2018

Tidspunkt: kl. 18

Køb/bestil billet

Entré: 120 / 70 / 60 kt-
Sidst opdateret 03/08 2015
Foreninger og arrangementer

Arrangementer

Kontakt

kulturogfritid@herlev.dk
Tlf: 44 52 55 23