Kalenderoversigt

Se hvad der rører sig i kulturlivet i Horsens
I samarbejde med www.kultunaut.dk
    Alle genrer
    Nulstil
Musik

Forfatteraften med Jonas T. Bengtsson

Horsens Bibliotek, kl. 19.

18. Jan kl. 19
Dato: Tor. d. 18. januar 2018, kl. 19. Pris: Entré: 40 kr Køb/bestil billet
Sted: Horsens Bibliotek

Jonas T. Bengtsson debuterede i 2005 med romanen Aminas breve, og efterfølgende kom de anmelderroste romaner Submarino (2007) og Et eventyr (2011).

Bengtsson er vokset op i Brønshøj og har boet i Københavns Nordvestkvarter. Hans bøger er oversat til 21 sprog og Submarino blev filmatiseret af Thomas Vinterberg i 2010. Ligeledes er Aminas breve i 2017 blevet filmatiseret.

"Sus er 19 år, men ligner et barn, og er vokset op under brutale vilkår." Kendetegnende for forfatterskabet er, at handlingen finder sted dernede, hvor det er svært at se en udvej. Det er fortællinger om hævngerrighed, fædre og sønner og Københavns hårdeste og mest socialt udsatte miljøer, der på samme tid bekræfter, at der hos os alle findes menneskelighed. Denne aften vil Bengtsson tale om sin seneste bog, Sus: Sus er 19 år, men ligner et barn, og er vokset op under brutale vilkår. Hendes far sidder inde for drab på moren, og Sus skubber sin fortvivlelse væk og bruger al sin tid på at forberede sig på at slå faren ihjel, når han løslades. Det kræver forberedelse, for Sus er overbevist om, at faren er et monster, ikke et menneske