• Søg efter arrangementer her

Kalender

I samarbejde med www.kultunaut.dk
  Hedelands Veteranbane - veterantog på smalle spor i smuk natur
  Dato: Søndag den 15. september 2019
  Entré: Voksne 70 kr tur/retur, børn ½ pris
  event billede event billede event billede event billede

  Danmarks længste smalsporede veteranjernbane på 5 km. Den smukke tur passerer forbi de fleste af Hedelands udflugtsmål, også Rubjerg og naturlegepladsen Ved udgangspunktet på Hedehusgården er der billetsalg, samt en udstilling af smalsporede lokomotiver.

  Hedelands Veteranbane kører hver søndag fra den 19. maj og lige til den 15. september. Det er Danmarks længste smalsporede jernbane, der hver søndag i hele sommersæsonen kører glade gæster ud i Hedelands dejlige naturområde. Turen egner sig perfekt til både familieskovtur og bjergbestigning. DSB-stationen i Hedehusene ligger 500 meter fra Hedeland. En tur med toget starter oftest fra Hedehusgård station. Herfra afgår toget hver søndag fra den 19. maj og lige til den 15. september, samt 2. pinsedag med afgang fra kl. 10.30 og 11.00, herefter hvert 45. minut. Togene trækkes af både damp- og motorlokomotiver. På- og afstigning kan også ske fra de 8 stationer og trinbrætter, der ligger langs strækningen. Ved Fem Ege ligger en stor naturlegeplads for børn og voksne med overdækkede spisesteder og grill-pladser. Husk også vores efterår- og juletog!

  Banens lokomotiver stammer fra tidligere tiders industribaner og de største lokomotiver vejer 12-16 tons, så de er lilleputter sammenlignet med de store baners - men det gør dem blot sjovere for børn og barnlige sjæle. Vi kører både med damptog og motortog. Besøg vores museumsudstilling på Hedehusgård station og se de mange lokomotiver. Der er fri entré!

  DETALJER
  Dato: Søndag den 15. september 2019
  Tidspunkt: kl. 10.30 -15.30
  Pris: Voksne 70 kr tur/retur, børn ½ pris


  Begivenhed Kategorier:
  Natur

  STED
  Brandhøjgårdsvej 2, Hedehusene