• Søg efter arrangementer her

Kalender

I samarbejde med www.kultunaut.dk
  Stjerneaften - Månen
  Dato: Ons. d. 16. januar 2019
  Entré: 50kr. for voksne, 25kr. for børn
  event billede event billede event billede event billede

  Kroppedal Museum er klar med en ny sæson med populærvidenskabelige foredrag om astronomi og med mulighed for at observere stjernehimlen på nært hold fra museets mini-observatorium.

  Stjerneaftener i vinterhalvåret er efterhånden blevet en tilbagevendende tradition på Kroppedal Museum: Når mørket sænker sig og giver bedre betingelserne for at betragte himlen over Vestskoven, langt væk fra byens lys, kan store som små blive klogere på- og komme lidt tættere på den vidunderligt uendelige verden over vores hoveder. Og altid med fokus på de mest aktuelle stjernebilleder og fænomener på himlen.
  I museets Ole Rømer-udstilling , vil astrofysiker Lars Occhionero introducere til stjernehimlen netop nu. Derefter står KAF (Københavns Astronomiske Forening) klar ude i museets mini-observatorium, hvor kikkerten indstilles på "langt ude i universet".
  Desværre kan vi ikke styre vejret, og i tilfælde af overskyet, må man i stedet nøjes med at blive introduceret til museets hyggelige skydetags-observatorium og få besvaret eventuelle spørgsmål om stjerneobservationer i almindelighed

  DETALJER
  Dato: Ons. d. 16. januar 2019
  Tidspunkt: kl. 19-21
  Pris: 50kr. for voksne, 25kr. for børn


  Begivenhed Kategorier:
  Foredrag

  STED
  Kroppedals Allé 3, Taastrup