• Søg efter arrangementer her

Kalender

I samarbejde med www.kultunaut.dk
  Billedmalerne fra Ældre Sagen udstiller igen på Sundhedscenter Espens Vænge
  Dato: Man. d. 3. december 2018 til tor. d. 31. januar 2019
  Fri entré
  event billede event billede event billede event billede

  Jule/Nytårs udstillingen "Alt mellem himmel og hav" har fernisering mandag d. 3. december 2018 kl. 15.30,.

  I efteråret havde Billedmalerskolen en god tur til Arken, og blev ledsaget af en super god guide, der virkelig kunne sit kram om Van Gogh til fingerspidserne, så turen var en fornøjelse.

  Billedmalerskolen brugte samtidig lejligheden til at kigge lidt på den dejlige spændende farverige dansker og multikunstner J.F. Willumsen fra Frederikssund - med udstillingen "Farver og striber".

  Næsten alle billedmalerne var ligeledes på en fantastisk dejlig og spændende bustur til Midtjysk Kunstcenter i Bryrup - 17 km fra Silkeborg. - Det blev en rigtig lang, men også meget spændende dag med et væld af indtryk og stor inspiration fra de 120 professionelle meget forskelligartede kunstnere, der udstiller deres værker på centeret

  Alle de indtryk har været årsag til en slags eksplosiv spændende og meget varieret jule/nytårsudstilling, som nu kan ses på Espens Vænge fra d. 3. december 2018 - 31. jan. 2019.

  Program for ferniseringen:

  Områdeleder Konny Riising byder velkommen

  Borgmester Michael Ziegler åbner Kunstudstillingen

  Værestedet på Solsortevej 9 C er enstemmigt valgt til modtagelse af Donation på i alt 7.500,-

  Ydermere, vil borgmesteren forestår overrækkelse af doneringen fra årets auktioner af Borgerbillederne som Billedmalerskolen står bag og som er malet på frivillighedsdagene i Hedehusene og Taastrup. Auktionen indbragte i alt 2.500,- kr. og de flinke gule Lions nisser donerer så fint et beløb som 5.000,- oveni, således at donationen i alt beløber sig til 7.500,- kr. Beløbet overrækkes til repræsentanter for Værestedet på Solsortevej 9 C af borgmesteren. Værestedet glæder sig over donationen og til at finde spændende kulturelle aktiviteter, som brugerne af Værestedet ellers ikke ville have haft økonomisk mulighed for at foretage sig.

  Kunstudstillingen 'Alt mellem Himmel og hav' kan ses frem til d. 31. januar 2019 på Sundhedscenter Espens Vænge i Taastrup i den normale åbningstid:

  Mandag til torsdag Kl. 8.00 - 16.00 og fredag kl. 8.00 - 14.30

  Alle er velkomne og der er gratis entre. Endvidere byder centeret på en lille forfriskning

  DETALJER
  Dato: Man. d. 3. december 2018 til tor. d. 31. januar 2019
  Tidspunkt: kl. 00
  Pris: Fri entré


  Begivenhed Kategorier:
  Fernisering

  STED
  Espens Vænge 44, Taastrup