Warning: Use of undefined constant auto - assumed 'auto' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kulturhusenehtk.dk/oplevhtk.dk/wp-content/themes/theme49281/includes/theme-init.php on line 13
Kalender - OplevHTKOplevHTK
 • Søg efter arrangementer her

Kalender

I samarbejde med www.kultunaut.dk
  Hedelands Veteranbane - Aftentur med veterantoget
  Dato: Onsdag den 12. august 2020
  Entré: Voksne 60 kr tur/retur, børn ½ pris
  event billede event billede event billede event billede

  Danmarks længste smalsporede veteranjernbane på 5 km. Den smukke tur passerer forbi de fleste af Hedelands udflugtsmål, også Rubjerg og naturlegepladsen Ved udgangspunktet på Hedehusgården er der billetsalg, samt en udstilling af smalsporede lokomotiver.

  Hedelands Veteranbane kører i år aftentur disse to dage: 8. juli og 12. august. Det er Danmarks længste smalsporede jernbane, der ellers hver søndag i hele sommersæsonen kører glade gæster ud i Hedelands dejlige naturområde. Turen egner sig perfekt til både familieskovtur og bjergbestigning. DSB-stationen i Hedehusene ligger 500 meter fra Hedeland. En tur med toget starter oftest fra Hedehusgård station. Aftenturen går til Rubjerg Station, hvor der er mulighed for at grille i Lergraven ved de overdækkede spisepladser. Medbring en madkurv med aftensmaden og hør fuglenes aftensang.

  Banens lokomotiver stammer fra tidligere tiders industribaner og de største lokomotiver vejer 12-16 tons, så de er lilleputter sammenlignet med de store baners - men det gør dem blot sjovere for børn og barnlige sjæle. Vi kører aftentur med motortog. Besøg vores museumsudstilling på Hedehusgård station og se de mange lokomotiver. Der er fri entré!

  DETALJER
  Dato: Onsdag den 12. august 2020
  Tidspunkt: kl. 17-18-19-20
  Pris: Voksne 60 kr tur/retur, børn ½ pris


  Begivenhed Kategorier:
  Natur

  STED
  Brandhøjgårdsvej 2, Hedehusene