• Søg efter arrangementer her

Kalender

I samarbejde med www.kultunaut.dk
  Niels Skousen
  Dato: Torsdag den 7. november 2019
  Entré: 160 kr
  event billede event billede event billede event billede

  V/ Niels Skousen.

  Fødselsdagskoncert i Skuespilhuset

  Niels Skousen, en af Danmarks vigtigste kulturpersonligheder med en lang karriere i film- og musikbranchen, fyldte 75 år den 28. januar 2019. Det blev fejret med en flot fødselsdagskoncert i Skuespilhuset, Store Scene, Det Kgl. Teater, d. 27. januar 2019, men det bliver også fejret med en ny albumudgivelse i foråret 2019.

  I et på en gang intimt, moderne og ikke mindst unikt lydunivers fortæller Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene, for den slags erfaring og nærvær kommer ikke gratis, og derfor rækker hans publikum også ud over flere generationer.

  Det er sange, der går til hjertet

  Når Niels Skousen står på scenen, bliver publikum inviteret med på en musikalsk rejse. Hans musikalske historier favner bredt, og med sin humoristiske, skarpe og til tider melankolske stemme rammer hans sange os der, hvor vi gi'r os selv lov til at lade følelserne tale. Skousen har i kraft af sit virke og sin karriere opnået en toneangivende og anset position, og han fremtræder som en distingveret sangskriver og performer.

  Dagbladet Information har tidligere benævnt Niels Skousen som 'Sprogets geniale guldgraver'

  DETALJER
  Dato: Torsdag den 7. november 2019
  Tidspunkt: kl. 19-21
  Pris: 160 kr


  Begivenhed Kategorier:
  Skuespil

  STED
  Kjeld Abells Plads 1, Taastrup