• Søg efter arrangementer her

Kalender

I samarbejde med www.kultunaut.dk
  Hanne Boel - Akustisk
  Dato: Lørdag den 7. december 2019
  Entré: 285 kr
  event billede event billede event billede event billede

  V/ Hanne Boel.

  Akustisk koncert med Hanne Boel

  Indspilningerne af Hanne Boels kommende album er i fuld gang, og albummet udgives i det tidlige efterår. Udgivelsen følges op af en akustisk tour, hvor Hanne Boel har guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch med sig.

  Hanne Boel er i gang med indspilningerne af sit nye album. Hendes første studie album i 8 år. Et album med nye originale sange skrevet af hende selv og indspillet med nænsomhed sammen med gode venner.

  På live-fronten er Hanne Boel genforelsket i at gøre det, hun er bedst til og elsker mest, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum. Målet er at give en fantastisk oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det blusede og det jazzede - alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag.

  På sin kommende akustiske tour i efteråret 2019 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Hanne Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær. Sammen med Jens Runge og Jacob Funch besøger Hanne Boel hele 39 spillesteder og kirker rundt omkring i Norge og Danmark.

  Unummerede siddepladser

  Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

  Spilledato & tid: 7. december 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

  DETALJER
  Dato: Lørdag den 7. december 2019
  Tidspunkt: kl. 20-22
  Pris: 285 kr


  Begivenhed Kategorier:
  Skuespil

  STED
  Kjeld Abells Plads 1, Taastrup