• Søg efter arrangementer her

Kalender

I samarbejde med www.kultunaut.dk
  Mindfulness for stressramte
  Dato: Torsdag den 19. september til torsdag den 24. oktober 2019
  Pris: 560 kr
  event billede event billede event billede event billede

  Underviser: Anne Nybo. Har du brug for at finde mere ro i dig selv og mere ind til dit eget jeg samt leve lidt mere i nuet, så kan jeg give dig nogle øvelser i, hvordan du lytter mere til dig selv.

  Jeg tror på at ved at finde ind til kernen i sig selv og leve i nuet - det nu der er lige her - giver en et mere rigt, positivt og lykkeligt liv. Som mennesker har vi en tendens til hele tiden at vil have mere og opnå mere, at vi ind imellem glemmer at stoppe op og se hvad vi har lige her og nu. Vi glemmer at nyde selve nuet. Har du glemt at stoppe op og nyde nuet og har du brug for at komme tilbage dertil, så vil jeg gerne hjælpe dig med at finde mere tid til dig selv.
  Mange års forskning og erfaring viser, at det at integrere mindfulness i hverdagen vil udvikle større selverkendelse, glæde, ro og nærvær i livet
  Det at være bevidst omkring sine egne tankemønstre skaber forståelse for, hvordan man reagerer pa? blandt andet stress og konflikter.
  Vi går gennem emner som: Rense Chakraer, afspænding, tankerne, hjertet, redskaber til at leve mindfuldt hver dag, livshjulet.

  Medbring selv måtte og tæppe. Mød op i afslappet tøj og gerne med varme strømper og en flaske vand.

  Hold: 193081

  DETALJER
  Dato: Torsdag den 19. september til torsdag den 24. oktober 2019
  Tidspunkt: 5 kursusdage kl. 19-20.50
  Pris: Pris: 560 kr


  Begivenhed Kategorier:
  Andet motionstilbud

  STED
  Poppel Allé 12, Taastrup