Warning: Use of undefined constant auto - assumed 'auto' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kulturhusenehtk.dk/oplevhtk.dk/wp-content/themes/theme49281/includes/theme-init.php on line 13
Kalender - OplevHTKOplevHTK
 • Søg efter arrangementer her

Kalender

I samarbejde med www.kultunaut.dk
  Eventyr i Vandtårnet
  Dato: Lørdag den 5. september 2020
  Fri entré
  event billede event billede event billede event billede

  En eventyrlig fortælleoplevelse hvor klassiske eventyr fortælles på en ny måde af fortæller André Andersen.

  Vandtårnet bliver i Vestegnens Kulturuge til et eventyrtårn, en eventyrlig oplevelse hvor du bevæger dig op gennem tårnet til en eventyrlig fortælleoplevelse. André Andersen er fortælleren og han elsker eventyr om sultne trolde og kloge bukkebruser, grimme ællinger og smukke svaner, seje prinsesser og nuttede riddere, tamme drager og vilde heste.

  Hør klassiske eventyr, som du kender i forvejen, fortalt på en ny måde - og oplev når et helt nyt eventyr folder sig ud lige foran publikum? Og hvem ved om du er heltinden eller kongen eller om det er hele børnehaven der redder verden fra den onde kejser.

  Om André Andersen.

  André Andersen er én af Danmarks travleste fortællere og har været både dansk og nordisk mester i Storyslam. Med over 200 optrædener om året underholder han tusindvis af børn og voksne med fortællinger og eventyr om alt imellem himmel og jord. Denne dag i vandtårnet er det de klassiske eventyr der er hovedtemaet - med et drys af nye på toppen. Men du skal nok forvente at høre dem du allerede kender, på en måde du aldrig har hørt dem på før.

  Eventyr i Vandtårnet er en del af Vestegnens Kulturuge, hvor du kan opleve fem arrangementer for børn i fem vestegnskommuner i én weekend

  DETALJER
  Dato: Lørdag den 5. september 2020
  Tidspunkt: kl. 10-10.45
  Pris: Fri entré


  Begivenhed Kategorier:
  Skuespil

  STED
  Gasværksvej 3, Taastrup