Warning: Use of undefined constant auto - assumed 'auto' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kulturhusenehtk.dk/oplevhtk.dk/wp-content/themes/theme49281/includes/theme-init.php on line 13
Kalender - OplevHTKOplevHTK
 • Søg efter arrangementer her

Kalender

I samarbejde med www.kultunaut.dk
  Lev for det halve
  Dato: Tirsdag den 13. april 2021
  Entré: 50 kr
  event billede event billede event billede event billede

  Underviser: Nanna Hyldgaard Hansen. Går du også og drømmer om at knække koden til en klimavenlig hverdag med balance i familie- og arbejdslivet?

  Denne aften giver Nanna Hyldgaard Hansen praktiske hverdagsråd og enkle sparetips, så du kan leve for mindre og få mere tid til det, der er vigtigt. Nanna Hyldgaard Hansen har skrevet bestselleren "Lev for det halve" om sine erfaringer med at skære forbruget ned for at arbejde mindre - uden at savne noget.

  I samarbejde med Taastrup Bibliotekerne.

  Tidligere hold 201500. Går du også og drømmer om at knække koden til en klimavenlig hverdag med balance i familie- og arbejdslivet? Denne aften giver Nanna Hyldgaard Hansen praktiske hverdagsråd og enkle sparetips, så du kan leve for mindre og få mere tid til det, der er vigtigt. Nanna Hyldgaard Hansen har skrevet bestselleren "Lev for det halve" om sine erfaringer med at skære forbruget ned for at arbejde mindre - uden at savne noget.
  Hold: 4021111010

  DETALJER
  Dato: Tirsdag den 13. april 2021
  Tidspunkt: kl. 19-20.45
  Pris: 50 kr


  Begivenhed Kategorier:
  Foredrag

  STED
  Hovedgaden 371B, Hedehusene