Warning: Use of undefined constant auto - assumed 'auto' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kulturhusenehtk.dk/oplevhtk.dk/wp-content/themes/theme49281/includes/theme-init.php on line 13
Kalender - OplevHTKOplevHTK
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/kulturhusenehtk.dk/oplevhtk.dk/wp-content/plugins/styles/classes/csstidy/class.csstidy.php on line 854
 • Søg efter arrangementer her

Kalender

I samarbejde med www.kultunaut.dk
  Sexet single - Eller desperat dating junkie
  Dato: Mandag den 26. april 2021
  Entré: 100 kr
  event billede event billede event billede event billede

  Underviser: Steen Blendstrup. Udsat fra 15.2.21. Som sexolog kommer Steen Blendstrup ofte til at beskæftige sig med det, der ligger før sexen med. hvordan vi overhovedet kommer frem til at have sex med et andet menneske.

  Det gælder ikke mindst de modne singler, der ikke har så let ved at drikke sig sanseløse til en fest, snave med den første og bedste og håbe, at de vågner op ved siden af en, de måske har lyst til at være sammen med på længere sigt.
  Alternativet hedder for de fleste et datingsite eller en app. Eller som det er bemærket: en forretning, der er baseret på, at vi kommer tilbage, fordi vi ikke er tilfredse med varen.
  Det er her folk spørger: hvordan får jeg ram på en mand (eller kvinde)?
  Foredraget handler om de faktorer, der spiller ind på vores pardannelse. Det handler om biologi, matematik og psykologi. Eller i sexologens ordbog: forplantning, seksuel markedsværdi og mønstre.
  Steen kan ikke fortælle dig, hvordan du finder din prins på den hvide hest eller din hjerter dame, men han kan hjælpe til en erkendelse af de faktorer, der påvirker dine chancer for at finde ham/hende. I den erkendelse gælder det om at skelne mellem det, der bare er, og det, som det står i din magt at ændre, så du bliver en sexet single.
  Foredraget handler også om, hvad du aktivt kan gøre noget for at skelne mellem de "rigtige" og de "forkerte". Du kan forbedre din teknik i mødet med potentielle partnere og træffe nogle gode valg, og du kan i det hele taget øge sandsynligheden for at møde en anden sexet single - eller mange sexede singler.
  Foredraget handler bl.a. om, hvad du aktivt kan gøre noget for at skelne mellem de "rigtige" og de "forkerte". Du kan forbedre din teknik i mødet med potentielle partnere og træffe nogle gode valg, og du kan i det hele taget øge sandsynligheden for at møde en anden sexet single - eller mange sexede singler.

  Hold: 4021111019

  DETALJER
  Dato: Mandag den 26. april 2021
  Tidspunkt: kl. 19-21
  Pris: 100 kr


  Begivenhed Kategorier:
  Foredrag

  STED
  Taastrup Hovedgade 71, Taastrup