Warning: Use of undefined constant auto - assumed 'auto' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/kulturhusenehtk.dk/oplevhtk.dk/wp-content/themes/theme49281/includes/theme-init.php on line 13
Kalender - OplevHTKOplevHTK
 • Søg efter arrangementer her

Kalender

I samarbejde med www.kultunaut.dk
  Cirkus Baldoni
  Dato: Tirsdag den 8. juni 2021
  Entré: 180-290 kr
  event billede event billede event billede event billede

  2021 er Cirkus Baldoni's jubilæumssæson nummer 20 så vi har virkelig satset på at give Jer den fedeste oplevelse nogensinde. Forestillingen hedder derfor med rette DET' FOR VILDT.

  I kommer til at møde en række topartister bl.a. de italienske Ferrandino's der har et hæsblæsende rulleskøjternummer og et dristigt lufnummer på programmet. Fra Tjekkiet skal I møde supertalentet Kaja Janacek med balancekunsten Rola-Rola og hans forældre Edddie og Maria i en hel ny akrobatisk disciplin der aldrig før er sat. Et ægte slangemennesker er også fundet til Baldoni, hvor hun bl.a. skal skyde med bue og pil - med fødderne.

  I år præsenterer vi også en ny klovn. det er klovnen Allando og som sprechtailmeister har vi bugtaleren og musicalstjernen Peter Nørgaard, der leder publikum igennem forestillingen, selvfølgelig med følgeskab af Løven Leonardo.

  Vi kan godt love Jer, at I vil græde - af grin og et er sikkert at Mine damer og Herrer - det bliver værre og værre også i 2021

  DETALJER
  Dato: Tirsdag den 8. juni 2021
  Tidspunkt: kl. 17-19
  Pris: 180-290 kr


  Begivenhed Kategorier:
  Anden forestilling

  STED
  Øtoftegårdsvej 11, Taastrup