Teater
Cirkus Galla Forestilling

Cirkusteltet
Fægtesalsvej 1, Hvidovre
Lør. d. 20. maj 2017, kl. 14-16.30.
Kom og se det bedste fra de 2 forestillinger "I am Machine" og "ALIENA" og et enkelt nummer fra Satellitten, vores nybegyndergruppe. I am Machine. "I am machine, I never sleep, I keep my eyes wide open.
Arrangeret af DUI - Leg og Virke, Hvidovre afdeling.

Kom og se det bedste fra de 2 forestillinger "I am Machine" og "ALIENA" og et enkelt nummer fra Satellitten, vores nybegyndergruppe.

I am Machine

"I am machine, I never sleep, I keep my eyes wide open.
I am machine, A part of me, Wishes I could just feel something"

Cirkus Arcus' gruppe 5 vil gerne invitere publikum ind i et parallelunivers, hvor alt er gråt, uden glæde og uden frihed, men derimod fyldt med regler og afhængighedsskabende teknologi. En verden hvor selv følelser er bestemt af en leder, og hvor mennesker og maskiner pludselig har rigtig meget til fælles.

Hvad er stærkest? Et diktatorisk samfund hvor teknologien har taget overhånd, eller det menneskellige fælleskab?

Kom og oplev gruppe 5's bud på en verden i fremtiden, hvor karaktererne kæmper for frihed, lighed og løsrivelsen fra den vanedannende teknologi.

ALIENA

Mødet med det ukendte, kan for mange være en overraskende oplevelse. En oplevelse, der på samme tid kan ændre ens liv. Ofte baner nysgerrighed vejen, når mødet mellem det trygge og det uforudsigelig mødes. For hvem er vi egentlig når vi giver slip på vores bekymringer og ser det ukendte i øjnene?

ALIENA er en forestilling, som skaber rammerne for et møde mellem det trygge vi er vant til og en verden udenfor. En verden, der er farverig og åbner øjnene op for, hvad der er at finde, hvis vi løsriver os fra vores homogene masse og træder ud i lyset.

Vil du også have en oplevelse, der ændrer dit liv? Så skal du komme ind og se nycirkusforestillingen ALIENA.
ALIENA betyder fremmed på latin, og er en forestilling skabt og udført af de ældste artister i Cirkus Arcus. Forestillingen i år vil bære præg af nycirkus med dans, poetik, humor, traditionelt cirkus og selvfølgelig en stor portion imponerende artisteri Køb/bestil billet
(Entré: 65 kr)
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige