Diverse
Hvidovre Kulturråd 50 år: Lis Sørensen, Mek Pek Åh Abe-show, mm

Hvidovre Rådhusplads
Hvidovrevej 278, Hvidovre
Lør. d. 20. maj 2017, kl. 10-13 + kl. 19.30-23.
Hvidovre Kulturråd fejrer 50-års jubilæum med en spændende kulturdag.


Rådet blev stiftet i 1967 efter pres fra lokalbefolkningen, som syntes, at Hvidovre var en kedelig soveby. Folk ønskede sig kulturelt liv i kommunen - og det gav politikerne dem med Hvidovre Kulturråd. I dag er Hvidovre Kulturråd med sine 50 år et af Danmarks ældste kulturelle samråd.

PROGRAM:

Kl. 10-13:

Mek Pek Åh Abe-show, teater ved Teater Vestvolden, mm.

Foran Hvidovre Rådhus.

Find flere informationer nedenfor.

Gratis.

Kl. 19.30-23:

Koncert med Lis Sørensen med band og Mai Kjeldgaard med pianist.

I Hvidovre Medborgersal.

Find flere informationer nedenfor.

250 kr. inkl. gebyr. Billetter kan købes via Billetlugen og Hovedbiblioteket.

MEK PEK ÅH ABE SHOW

Mek Pek har gennem de sidste to årtier opbygget et solidt image som børnenes ven. Med en usædvanlig energi, humor og oprigtig glæde underholder han børn, deres forældre og alle andre barnlige sjæle. Mek Pek & Habbasutterne er det populæreste liveband for børn og er efterhånden godt kendt i Danmark. Med cirka 100 koncerter om året kan man godt undre sig over, hvorfor en koncert med Mek Pek og Habasutterne aldrig bliver kedelig eller triviel opvisning.

Svaret ligger i Mek Peks eminente sans for det enkelte publikum. Hvert eneste job er for ham en ny og spændende udfordring, og det er hver gang lige vigtigt for ham, at publikum får en god oplevelse med hjem.

TEATER VED TEATER VESTVOLDEN

Teater Vestvoldens røde teaterbus præsenterer eventyrhistorier fra Hvidovre. Eventyrene fortælles af skuespiller Christina Beck, som du måske allerede har mødt, da Teater Vestvoldens teaterbus var med Cirkus Summarum rundt i Danmark. Hver forestilling består af 2 eventyr af ca. 7 minutters varighed og afsluttes med en fællessang. Når du ikke at se den første eventyrfortælling, så fortvivl ikke! Du ser du bare den næste. Den røde Teaterbus spiller nemlig altid flere små forestillinger samme dag. Forestillingerne henvender sig til børn i alderen 1-9 år.

LIS SØRENSEN

Når Lis Sørensen og hendes uundværlige orkester tager hul på turnésæsonen 2017, er der nye sange på sætlisten og en selvfølgelig vilje til at ville nå nye højder på spillestederne.

Med en imponerende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits med en naturlig elegance, som uden tvivl vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Sangene er med årerne flyttet ind i hende og ind i os - og nye sange venter på at flytte ind fra det længe ventede nye album udgivet i marts 2017.

Lis Sørensen har solgt mere end en million album gennem karrieren, og med årene har hun indset, at hendes virkelige drivkraft er mødet med publikum. Når hun fra scenen mærker sangene tage fat i publikum, så tager de også fat i Lis Sørensen selv. Disse øjeblikke opsøger hun, og derfor optræder Lis Sørensen nu efter fire årtier mere flittigt end nogensinde før.

Med sin varme og stærke vokal i centrum, er en aften i hendes selskab både en rejse ned ad Memory Lane og en energisk væren i øjeblikket.

Før Lis Sørensen går på scenen, vil Mai Kjeldgaard med pianist spille en opvarmningskoncert
(Entré: 0-250 kr. inkl. gebyr) Hjemmeside
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige