For børn
Hvidovre Kulturråd 50 år: Mek Pek Åh Abe-shows & Teater Vestvolden

Hvidovre Rådhus
Hvidovrevej 278, Hvidovre
Lør. d. 20. maj 2017, kl. 10-13.
I anledningen af Hvidovre Kulturråds 50 års jubilæum inviterer rådet Hvidovres børnefamilier til en gratis festdag med Åh Abe-shows og teater.


MEK PEK ÅH ABE SHOW kl. 10 og kl. 12
Mek Pek har gennem de sidste to årtier opbygget et solidt image som børnenes ven. Med en usædvanlig energi, humor og oprigtig glæde underholder han børn, deres forældre og alle andre barnlige sjæle. Mek Pek & Habbasutterne er det populæreste liveband for børn og er efterhånden godt kendt i Danmark. Med cirka 100 koncerter om året kan man godt undre sig over, hvorfor en koncert med Mek Pek og Habasutterne aldrig bliver kedelig eller triviel opvisning.
Svaret ligger i Mek Peks eminente sans for det enkelte publikum. Hvert eneste job er for ham en ny og spændende udfordring, og det er hver gang lige vigtigt for ham, at publikum får en god oplevelse med hjem.

TEATER VED TEATER VESTVOLDEN kl. 11-12
Teater Vestvoldens røde teaterbus præsenterer eventyrhistorier fra Hvidovre. Eventyrene fortælles af skuespiller Christina Beck, som du måske allerede har mødt, da Teater Vestvoldens teaterbus var med Cirkus Summarum rundt i Danmark. Hver forestilling består af 2 eventyr af ca. 7 minutters varighed og afsluttes med en fællessang. Når du ikke at se den første eventyrfortælling, så fortvivl ikke! Du ser du bare den næste. Den røde Teaterbus spiller nemlig altid flere små forestillinger samme dag. Forestillingerne henvender sig til børn i alderen 1-9 år.

Der kan købes øl, sodavand og saftevand på pladsen samt candyfloss ved Hvidovrespejderne og slushice ved Teater Vestvolden
(Fri entré) Hjemmeside
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige