For børn
Spillet om Hvidovre

Rytterskolen
Hvidovre Kirkeplads 1, Hvidovre
Man. d. 16. til fre. d. 20. oktober 2017, kl. 13-17.
Spil spillet om Hvidovre og lav om på Hvidovres historie! Forstadsmuseet inviterer familier til gratis at prøve kræfter med vores nye dilemmaspil, som blander leg, gåder, bevægelse og Hvidovres historie.


I uge 42 inviterer Forstadsmuseet familier til at prøve kræfter med vores nye dilemmaspil! Igennem spillet bliver I sendt på en tidsrejse tilbage den gang Hvidovre var en landsby. Herfra bevæger I jer igennem tiden og igennem Hvidovres historie, hvor I undervejs vil skulle løse opgaver og gåder, tage stilling til vigtige dilemmaer og opleve de konsekvenser som jeres valg får for Hvidovres historie og udvikling. "Vi er inspireret af de escape rooms, der efterhånden findes en del af i København, og har udviklet et spil, der skal spilles ude i virkeligheden. Her vil familier skulle spille sig vej rundt til steder, der har en historisk betydning for Hvidovre udvikling. Det bliver en sjov og lærerig udfordring" lover Museumschef, Anja Olsen.

Spilles som et hold og henvender sig til familier med børn i alderen fra 8 år. Spillets varighed er ca. 45 minutter til 1 time.

Spillet tager sit udgangspunkt ved Hvidovre Torv, men spillebogen skal hentes i uge 42 på Rytterskolen, Kirke plads 1, 2650 Hvidovre og på Hovedbiblioteket, Hvidovrevej 280, 2650 Hvidovre. Rytterskolen er åben fra kl. 13-17
(Fri entré) Hjemmeside
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige