Motion
Hjerne-træning for alle sanser M/K NYHED

Kursuscenter Friheden
Hvidovrevej 438, Hvidovre
Tirsdag den 4. juni til tirsdag den 27. august 2019, 8 kursusdage kl. 10-11.05.
Underviser: Christina Glob. Hjerne-træning for alle sanser M/K NYHED. Sende din hjerne i fitnesscenter. Gennem fysiske øvelser, der kobles op på ord og farver, træner du din hjerne til, at få bedre hukommelse og fokus.
Arrangeret af AOF Hvidovre.

Det motoriske, sensoriske og logiske sættes sammen til sjove udfordringer, så hjernen kommer på hårdt arbejde. Træningen hjælper deltagerne til at få mere fokus, blive mere effektive og åbne overfor ny læring i deres hverdag. Man skal have lyst til, at have det sjovt og man skal kunne grine af sig selv, når boldene bliver tabt fordi hænderne ikke lige gør som der bliver bedt om. Træningen er uforudsigelig og vil ikke være ens fra gang til gang. Du får udfordret både på balancen og koncentrationen. Det er ikke meningen man skal blive god til øvelserne, tværtimod bliver øvelserne ændret, når læreren kan se, at man bliver for god.
Timen startes med let opvarmning, hvorefter der vil være forskellige øvelser der træner musklerne i øjene. Derefter vil man blive guidet igennem forskellige øvelser, hvor der bruges bolde, edu-ér, tørklæder, øjenklapper m.m. Til sidst vil der være en kort visualiseringsøvelse.
Vi træner uden fodtøj og i løssiddende, behageligt tøj. Hjerne-træning for alle sanser M/K NYHED Sende din hjerne i fitnesscenter. Gennem fysiske øvelser, der kobles op på ord og farver, træner du din hjerne til, at få bedre hukommelse og fokus. Det motoriske, sensoriske og logiske sættes sammen til sjove udfordringer, så hjernen kommer på hårdt arbejde. Træningen hjælper deltagerne til at få mere fokus, blive mere effektive og åbne overfor ny læring i deres hverdag. Man skal have lyst til, at have det sjovt og man skal kunne grine af sig selv, når boldene bliver tabt fordi hænderne ikke lige gør som der bliver bedt om. Træningen er uforudsigelig og vil ikke være ens fra gang til gang. Du får udfordret både på balancen og koncentrationen. Det er ikke meningen man skal blive god til øvelserne, tværtimod bliver øvelserne ændret, når læreren kan se, at man bliver for god. Timen startes med let opvarmning, hvorefter der vil være forskellige øvelser der træner musklerne i øjene. Derefter vil man blive guidet igennem forskellige øvelser, hvor der bruges bolde, edu-ér, tørklæder, øjenklapper m.m. Til sidst vil der være en kort visualiseringsøvelse. Vi træner uden fodtøj og i løssiddende, behageligt tøj.
Hold: 19-9180
Klik her for at tilmelde dig
(Pris: 604 kr)
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige