Motion
Stræk og Styrk hele kroppen for alle M/K NYHED

Kursuscenter Friheden
Hvidovrevej 438, Hvidovre
Tirsdag den 4. juni til tirsdag den 27. august 2019, 8 kursusdage kl. 11.15-12.45.
Underviser: Christina Glob. Stræk og Styrk hele kroppen for alle M/K. Når du deltager på Stærk og Styrk-kurset vil du først blive guidet igennem en rækker stående strækøvelser, efter de stående øvelser fortsætter vi med siddende strækøvelser.
Arrangeret af AOF Hvidovre.

Derefter begynder styrkeøvelserne. Denne træning foregår liggende, først på ryggen, så på siden og til sidst på maven. Det foregår i et meget langsomt tempo og kræver en god grundform. Netop det langsomme tempo vil udfordre dine mave- og rygmuskler maksimalt. Styrkeøvelserne er simple og består hovedsageligt i, at løfte benene på en bestemt måde, og i en bestemt rækkefølge.
Serien af øvelser vil være den samme til hver træning, hvilket vil gøre deltagerne bedre til at udføre dem fra gang til gang, og man vil opnå en forbedret styrke og smidighed.
Øvelserne har rod i yogaen. Kombinationen af øvelserne er sammensat af Ruhul Bharti, som Christina Glob er blevet uddannet hos. Stræk og Styrk hele kroppen for alle M/K Når du deltager på Stærk og Styrk-kurset vil du først blive guidet igennem en rækker stående strækøvelser, efter de stående øvelser fortsætter vi med siddende strækøvelser. Derefter begynder styrkeøvelserne. Denne træning foregår liggende, først på ryggen, så på siden og til sidst på maven. Det foregår i et meget langsomt tempo og kræver en god grundform. Netop det langsomme tempo vil udfordre dine mave- og rygmuskler maksimalt. Styrkeøvelserne er simple og består hovedsageligt i, at løfte benene på en bestemt måde, og i en bestemt rækkefølge. Serien af øvelser vil være den samme til hver træning, hvilket vil gøre deltagerne bedre til at udføre dem fra gang til gang, og man vil opnå en forbedret styrke og smidighed. Øvelserne har rod i yogaen. Kombinationen af øvelserne er sammensat af Ruhul Bharti, som Christina Glob er blevet uddannet hos.
Hold: 19-9181
Klik her for at tilmelde dig
(Pris: 784 kr)
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige