Motion
SommerYoga med styrk, stræk og smil

Kursuscenter Friheden
Hvidovrevej 438, Hvidovre
Onsdag den 29. maj til onsdag den 28. august 2019, 9 kursusdage kl. 10-11.35.
Underviser: Karolina Gyaljen. SommerYoga med styrk, stræk og smil for alle M/K. Du kan komme langt med varme sommermuskler uden det behøver at blive sveddryppende. God og nærværende kropstræning med hovedvægten på yoga.
Arrangeret af AOF Hvidovre.

Mange af stillingerne og øvelserne foregår vandret på måtten, så du bliver ikke udfordret i de stor klassiske stilinger, men kommer til at ligge lidt længere tid end normalt i nogle af stillingerne, og får dermed et udbytte i forlængelse fleksibilitet.
Yogalæreren går rundt og retter gerne lidt til og opmuntrer deltagerne.
Seriøs træning i en uhøjtidelig atmosfære.
Holdet er både for nye og erfarne.
Du skal selv kunne komme ned og op fra gulvet.
SommerYoga med styrk, stræk og smil for alle M/K Du kan komme langt med varme sommermuskler uden det behøver at blive sveddryppende. God og nærværende kropstræning med hovedvægten på yoga. Mange af stillingerne og øvelserne foregår vandret på måtten, så du bliver ikke udfordret i de stor klassiske stilinger, men kommer til at ligge lidt længere tid end normalt i nogle af stillingerne, og får dermed et udbytte i forlængelse fleksibilitet. Yogalæreren går rundt og retter gerne lidt til og opmuntrer deltagerne. Seriøs træning i en uhøjtidelig atmosfære. Holdet er både for nye og erfarne. Du skal selv kunne komme ned og op fra gulvet
Hold: 19-9183
Klik her for at tilmelde dig
(Pris: 846 kr)
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige