Motion
Sommer Zumba

Risbjergskolen
Risbjergvej 10-20, Hvidovre
Onsdag den 12. juni til onsdag den 28. august 2019, 5 kursusdage kl. 17.30-18.25.
Underviser: Christina Glob. Nyd sommeren med sjove og dejlige zumbabevægelser 5 mødegange i juni og august. Alle kan deltage. Zumba er fitnessdans til inciterende latinamerikanske rytmer, der styrker kroppens muskler og øger konditionen.
Arrangeret af AOF Hvidovre.

Tempoet er højt, så du vil få sved på panden og pulsen i vejret
Men vi starter roligt med gennemgang af trinene og sætter tempoet op, efterhånden som vi lærer bevægelserne og trinene at kende.
Zumba fitnessdans øger din kropsbevisthed, smidighed og styrke, og konditionen forbedredes - alt dette med et smil på læben. Nyd sommeren med sjove og dejlige zumbabevægelser 5 mødegange i juni og august. Alle kan deltage. Zumba er fitnessdans til inciterende latinamerikanske rytmer, der styrker kroppens muskler og øger konditionen. Tempoet er højt, så du vil få sved på panden og pulsen i vejret. Men vi starter roligt med gennemgang af trinene og sætter tempoet op, efterhånden som vi lærer bevægelserne og trinene at kende. Zumba fitnessdans øger din kropsbevisthed, smidighed og styrke, og konditionen forbedredes - alt dette med et smil på læben.
Hold: 19-9185
Klik her for at tilmelde dig
(Pris: 252 kr)
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige