Motion
Store CykelDag 2019. Hvidovre

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Søn. d. 16. juni 2019, kl. 09.30-13.30.
Kl.9.30. Turen starter fra Medborgerhuset "Kometen". Kl.13 er der fællesafslutning med Brøndby ved Quark NaturCenter, Hvidovre.
Arrangeret af CyklistForbundet, Brøndby-Hvidovre Afdeling.

Store CykelDag 2019. Hvidovre.

Igen i år afholder vi Store Cykeldag i Brøndby og Hvidovre, som vi plejer to forskellige ruter, der mødes til fælles afslutning. I år er det søndag d 16. juni kl 10.
I Hvidovre er der start fra pladsen foran hovedbiblioteket. Man kan komme fra kl 9.30, hvor der vil være morgenbrød, og borgmester Helle Adelborg og lokalformanden for Cyklistforbundet Thomas Otzen holder en kort tale. Temaet for dagen i år er "Fra kommunekontor til rådhus". Vi skal se på, hvor sognerådene og kommunalbestyrelserne har holdt til siden Hvidovre blev en selvstændig kommune i 1901.
Poul Sverrild fra Forstadsmuseet er guide på turen, og første stop bliver en gård, hvor der i en periode blev holdt sognerådsmøder. Derefter går turen til Hvidovre Torv, hvor det første kommunekontor lå. Derfra cykler vi til det andet kommunekontor ved Hvidovregade og videre til det nuværende rådhus, hvor Helle Adelborg vil vise rundt. Vi slutter af ved Quarkcentret, hvor der bl.a. vil være lodtrækning af rigtige besvarelser på årets konkurence og præmier til de heldige
(Gratis)
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige