For børn
Aflyst! Cirkusleg

Cirkusmuseet i Hvidovre
Hovedporten 6, Hvidovre
Søndag den 5. april 2020, kl. 11.
Til Cirkusleg kan I prøve en række forskellige cirkusaktiviteter såsom jonglering, balancegang, trapez med mere. Skulle I få brug for hjælp, står vores artist klar til at kunne give instruktion og hjælp. Gratis u. 18 år. I kan besøge selve museet 10-15.


Til Cirkusleg kan I prøve en række forskellige cirkusaktiviteter så som jonglering, balancegang, trapez med mere. Skulle I få brug for hjælp, står vores artist klar til at kunne give instruktion og hjælp. Cirkusleg finder sted næsten hver søndag og i skolernes ferier på nær juleferien. Hold øje med vores kalender, eller kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt der er Cirkusleg en given dag.

Cirkusleg kl.11-12.30 er inkluderet i entrébilletten til museet. Der kan også købes årskort museet der også giver adgang til cirkusleg.

Cirkusleg finder sted i Fægtesalen, der ligger bag museet, men billetter skal hentes på selve museet, som har åbent kl.10-15.

Cirkusleg er ikke for grupper på over 10 personer. Ved grupper på over 10 personer henviser vi til vores workshops eller børnefødselsdagskoncept.

Mange af rekvisitterne, som bliver brugt til workshoppen, kan købes i museets butik, hvis du ønsker at arbejde videre med artisteriet hjemme
Yderligere oplysninger.
Yderligere oplysninger.
(Entré: 60 kr) Hjemmeside
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige