Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Teater
Tribadernes Nat

Hvidovre Amatørscene
Byvej 56, Hvidovre
Mandag den 26. oktober til mandag den 9. november 2020, kl. 16-18.30 & 19.30-22.
Året er 1889, vi er på Dagmarteatret i København. Strindberg mangler penge og Siri von Essen ser sit snit til at lave et come back på scenen.


I Tribadernes Nat skal vi overvære en prøve på Strindbergs kvarterstykke "Den stærkeste". Per Olov Enquist giver her sit bud på, hvad der skete under prøven.

I Per Olov Enquist's skuespil møder vi August Strindberg og hans hustru, den finskfødte Siri von Essen, hendes frigjorte veninde Caroline Marie David og 2. rangs skuespiller Viggo Schiwe.

Den svenske dramatiker August Strindberg havde en livsfilosofi "Du skal lære at bruge grovheder, det letter. Og sparke, det hjælper. Man skal være uhøflig mod folk, så bliver de høflige" - men han skaffede sig stadig fjender.

Tribadernes Nat er et groft, morsomt, følsomt, gribende og intenst stykke, og bølgerne går højt mellem Strindberg og Siri, der ligger i skilsmisseforhandlinger. Der bliver ikke lagt fingre imellem og skuespillerne får virkelig lov til at udfolde hele deres følelsesregister.

Forestillingen spiller følgende dage:

Man. 26/10, 19.30
Søn. 01/11, 16.00
Tirs. 03/11, 19.30
Tors. 05/11, 19.30
Søn. 08/11, 16.00
Man. 09/11, 19.30
Køb/bestil billet
(Entré: 0-80 kr) Hjemmeside
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige