Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
For børn
Et mærkeligt skib

Teater Vestvolden
Høvedstensvej 49, Hvidovre
Mandag den 28. september 2020, kl. 10.30.
En fortælling om ensomhed. Teater for børn. Aldersgruppe: 11-18 år. Varighed: 45 min uden pause.


Elo er som velcro. Han sætter sig nærmest på familien, hvor der er både klem, rigtige smil, fællesskab og kærlighed. I starten er der også plads til Elo, men hans behov for opmærksomhed og kærlighed slider til sidst på, hvor rummelig en kernefamilie kan være...

Et intimt og stærkt drama for de større elever og deres voksne. En blanding af teater, film og musik - fyldt med nerve, nærvær og eftertænksomhed til rygsækken.

Pressen skrev:
"Drengen er lige som skibet: Han kan godt trække vejret, men han kan hverken styre eller overleve uden kærlighed"
Anne Middelboe 6 stjerner Teateravisen.dk

Medvirkende: Andreas Berg Nielsen

Instruktør: Anders Lundorph
Instruktør: Milad Alami
Køb/bestil billet
(Entré: Abonnement/Klub: 85 kr, Børn/Unge: 55 kr, Gruppe, Børn/Unge: 40 kr, Gruppe, Voksen: 85 kr, Løssalg: 125 kr, Voksen/Studerende: 85 kr)
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige